Lokalpolitik og kommunestyre

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1978
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport
    Nummer1

Bugge Andersen, L., Jensen, H. T., Plum, V., & Villadsen, S. (1978). Lokalpolitik og kommunestyre: Delrapport: Politisk rekruttering i kommunerne. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, Nr. 1
    Bugge Andersen, Lars ; Jensen, Henrik Toft ; Plum, Viggo ; Villadsen, Søren. / Lokalpolitik og kommunestyre : Delrapport: Politisk rekruttering i kommunerne. Roskilde : Roskilde Universitet, 1978. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 1).
    @book{ac236ec0c27f11db856d000ea68e967b,
    title = "Lokalpolitik og kommunestyre: Delrapport: Politisk rekruttering i kommunerne",
    author = "{Bugge Andersen}, Lars and Jensen, {Henrik Toft} and Viggo Plum and S{\o}ren Villadsen",
    year = "1978",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bugge Andersen, L, Jensen, HT, Plum, V & Villadsen, S 1978, Lokalpolitik og kommunestyre: Delrapport: Politisk rekruttering i kommunerne. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, nr. 1, Roskilde Universitet, Roskilde.

Lokalpolitik og kommunestyre : Delrapport: Politisk rekruttering i kommunerne. / Bugge Andersen, Lars; Jensen, Henrik Toft; Plum, Viggo; Villadsen, Søren.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Lokalpolitik og kommunestyre

T2 - Delrapport: Politisk rekruttering i kommunerne

AU - Bugge Andersen, Lars

AU - Jensen, Henrik Toft

AU - Plum, Viggo

AU - Villadsen, Søren

PY - 1978

Y1 - 1978

M3 - Rapport

BT - Lokalpolitik og kommunestyre

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bugge Andersen L, Jensen HT, Plum V, Villadsen S. Lokalpolitik og kommunestyre: Delrapport: Politisk rekruttering i kommunerne. Roskilde: Roskilde Universitet, 1978. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 1).