Lokal og national virtuel vejledning: rapport om et DEFF projekt

Claus Aarslev, Vera Daugaard, Morten Fogh, Lis Jensen, Tonny H. Laursen, Ellen Nielsen, Gert Poulsen, Peter Søndergaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitetsbibliotek
    StatusUdgivet - 2008

• Virtuel vejledning
    • Chat

Aarslev, C., Daugaard, V., Fogh, M., Jensen, L., Laursen, T. H., Nielsen, E., ... Søndergaard, P. (2008). Lokal og national virtuel vejledning: rapport om et DEFF projekt. Roskilde: Roskilde Universitetsbibliotek.
    Aarslev, Claus ; Daugaard, Vera ; Fogh, Morten ; Jensen, Lis ; Laursen, Tonny H. ; Nielsen, Ellen ; Poulsen, Gert ; Søndergaard, Peter. / Lokal og national virtuel vejledning : rapport om et DEFF projekt. Roskilde : Roskilde Universitetsbibliotek, 2008.
    @book{4b4616a036e811dd9d24000ea68e967b,
    title = "Lokal og national virtuel vejledning: rapport om et DEFF projekt",
    keywords = "Virtuel vejledning, Chat, Virtual reference, Chat",
    author = "Claus Aarslev and Vera Daugaard and Morten Fogh and Lis Jensen and Laursen, {Tonny H.} and Ellen Nielsen and Gert Poulsen and Peter S{\o}ndergaard",
    year = "2008",
    publisher = "Roskilde Universitetsbibliotek",

Aarslev, C, Daugaard, V, Fogh, M, Jensen, L, Laursen, TH, Nielsen, E, Poulsen, G & Søndergaard, P 2008, Lokal og national virtuel vejledning: rapport om et DEFF projekt. Roskilde Universitetsbibliotek, Roskilde.

Lokal og national virtuel vejledning : rapport om et DEFF projekt. / Aarslev, Claus; Daugaard, Vera; Fogh, Morten; Jensen, Lis; Laursen, Tonny H.; Nielsen, Ellen; Poulsen, Gert; Søndergaard, Peter.

Roskilde : Roskilde Universitetsbibliotek, 2008.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

BT - Lokal og national virtuel vejledning

PB - Roskilde Universitetsbibliotek

CY - Roskilde

Aarslev C, Daugaard V, Fogh M, Jensen L, Laursen TH, Nielsen E et al. Lokal og national virtuel vejledning: rapport om et DEFF projekt. Roskilde: Roskilde Universitetsbibliotek, 2008.