Lokal mad i attraktioner: Hvordan Sommerland Sjælland har gjort

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

OriginalsprogDansk
ForlagProjektet Innovation i kystturisme (Innocoast)
Vol/bind3
Antal sider2
StatusUdgivet - 2017

Bibliografisk note

InnoCoast Input nr. 3

Citer dette

Sundbo, J. (2017). Lokal mad i attraktioner: Hvordan Sommerland Sjælland har gjort. Projektet Innovation i kystturisme (Innocoast).
Sundbo, Jon. / Lokal mad i attraktioner : Hvordan Sommerland Sjælland har gjort. Projektet Innovation i kystturisme (Innocoast), 2017. 2 s.
@book{6a04e0a4eeaa4f2587951fef04d66eb7,
title = "Lokal mad i attraktioner: Hvordan Sommerland Sj{\ae}lland har gjort",
author = "Jon Sundbo",
note = "InnoCoast Input nr. 3",
year = "2017",
language = "Dansk",
volume = "3",
publisher = "Projektet Innovation i kystturisme (Innocoast)",

}

Sundbo, J 2017, Lokal mad i attraktioner: Hvordan Sommerland Sjælland har gjort. bind 3, Projektet Innovation i kystturisme (Innocoast).

Lokal mad i attraktioner : Hvordan Sommerland Sjælland har gjort. / Sundbo, Jon.

Projektet Innovation i kystturisme (Innocoast), 2017. 2 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Lokal mad i attraktioner

T2 - Hvordan Sommerland Sjælland har gjort

AU - Sundbo, Jon

N1 - InnoCoast Input nr. 3

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Rapport

VL - 3

BT - Lokal mad i attraktioner

PB - Projektet Innovation i kystturisme (Innocoast)

ER -

Sundbo J. Lokal mad i attraktioner: Hvordan Sommerland Sjælland har gjort. Projektet Innovation i kystturisme (Innocoast), 2017. 2 s.