Livshistorie, menneskelige ressourcer og fagforeningsuddannelse

subjektive erfaringer som relevant barriere

Kirsten Weber

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelAntologi fra det tværrådslige forskningsprojekt vedr. menneskelige ressourcer i arbejdslivet
    RedaktørerIda Bering
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2000
    StatusUdgivet - 2000

Weber, K. (2000). Livshistorie, menneskelige ressourcer og fagforeningsuddannelse: subjektive erfaringer som relevant barriere. I I. Bering (red.), Antologi fra det tværrådslige forskningsprojekt vedr. menneskelige ressourcer i arbejdslivet Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Weber, Kirsten. / Livshistorie, menneskelige ressourcer og fagforeningsuddannelse : subjektive erfaringer som relevant barriere. Antologi fra det tværrådslige forskningsprojekt vedr. menneskelige ressourcer i arbejdslivet. red. / Ida Bering. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2000.
    @inbook{839602d052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Livshistorie, menneskelige ressourcer og fagforeningsuddannelse: subjektive erfaringer som relevant barriere",
    author = "Kirsten Weber",
    year = "2000",
    editor = "Ida Bering",
    booktitle = "Antologi fra det tv{\ae}rr{\aa}dslige forskningsprojekt vedr. menneskelige ressourcer i arbejdslivet",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Weber, K 2000, Livshistorie, menneskelige ressourcer og fagforeningsuddannelse: subjektive erfaringer som relevant barriere. i I Bering (red.), Antologi fra det tværrådslige forskningsprojekt vedr. menneskelige ressourcer i arbejdslivet. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Livshistorie, menneskelige ressourcer og fagforeningsuddannelse : subjektive erfaringer som relevant barriere. / Weber, Kirsten.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Livshistorie, menneskelige ressourcer og fagforeningsuddannelse

T2 - subjektive erfaringer som relevant barriere