Livsformer og arbejdsevner i den regionale udvikling i Nordatlanten

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Vol/bind82
    StatusUdgivet - 1989
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir
    Nummer82
    ISSN0106-5920

Bærenholdt, J. O. (1989). Livsformer og arbejdsevner i den regionale udvikling i Nordatlanten. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir, Nr. 82
    Bærenholdt, Jørgen Ole. / Livsformer og arbejdsevner i den regionale udvikling i Nordatlanten. Roskilde : Roskilde Universitet, 1989. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir; Nr. 82).
    @book{053a8d50e3a311dcb321000ea68e967b,
    title = "Livsformer og arbejdsevner i den regionale udvikling i Nordatlanten",
    author = "B{\ae}renholdt, {J{\o}rgen Ole}",
    year = "1989",
    volume = "82",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bærenholdt, JO 1989, Livsformer og arbejdsevner i den regionale udvikling i Nordatlanten. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir, nr. 82, bind 82, Roskilde Universitet, Roskilde.

Livsformer og arbejdsevner i den regionale udvikling i Nordatlanten. / Bærenholdt, Jørgen Ole.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1989.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Livsformer og arbejdsevner i den regionale udvikling i Nordatlanten

AU - Bærenholdt, Jørgen Ole

PY - 1989

Y1 - 1989

M3 - Rapport

VL - 82

BT - Livsformer og arbejdsevner i den regionale udvikling i Nordatlanten

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bærenholdt JO. Livsformer og arbejdsevner i den regionale udvikling i Nordatlanten. Roskilde: Roskilde Universitet, 1989. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir; Nr. 82).