Henning Salling Olesen (Redaktør), Kirsten Aagaard (Redaktør), Bodil Husted (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

Udgivelses stedÅrhus
ForlagProfessionshøjskolen VIA University College
Vol/bind2
ISBN (Trykt)978-87-999723-3-3
StatusUdgivet - 2017

Bibliografisk note

IKV-Pro Publikation 2

Olesen, H. S., Aagaard, K., & Husted, B. (red.) (2017). Livserfaring og kompetenceudvikling: Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang læring. Århus: Professionshøjskolen VIA University College.
Olesen, Henning Salling (Redaktør) ; Aagaard, Kirsten (Redaktør) ; Husted, Bodil (Redaktør). / Livserfaring og kompetenceudvikling : Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang læring. Århus : Professionshøjskolen VIA University College, 2017. 107 s.
@book{2ffe4850e16949618128df1847c2b6cc,
title = "Livserfaring og kompetenceudvikling: Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang l{\ae}ring",
editor = "Olesen, {Henning Salling} and Kirsten Aagaard and Bodil Husted",
note = "IKV-Pro Publikation 2",
year = "2017",
isbn = "978-87-999723-3-3",
volume = "2",
publisher = "Professionsh{\o}jskolen VIA University College",

Olesen, HS, Aagaard, K & Husted, B (red) 2017, Livserfaring og kompetenceudvikling: Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang læring. bind 2, Professionshøjskolen VIA University College, Århus.

Livserfaring og kompetenceudvikling : Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang læring. / Olesen, Henning Salling (Redaktør); Aagaard, Kirsten (Redaktør); Husted, Bodil (Redaktør).

Århus : Professionshøjskolen VIA University College, 2017. 107 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Livserfaring og kompetenceudvikling

T2 - Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang læring

A2 - Olesen, Henning Salling

A2 - Aagaard, Kirsten

A2 - Husted, Bodil

N1 - IKV-Pro Publikation 2

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Antologi

SN - 978-87-999723-3-3

VL - 2

BT - Livserfaring og kompetenceudvikling

PB - Professionshøjskolen VIA University College

CY - Århus

Olesen HS, (ed.), Aagaard K, (ed.), Husted B, (ed.). Livserfaring og kompetenceudvikling: Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang læring. Århus: Professionshøjskolen VIA University College, 2017. 107 s.