Living with the Rubbish Queen: Telenovelas, Culture and Modernity in Brazil

ForlagUniversity of Luton Press
StatusUdgivet - 2000
Udgivet eksterntJa

Tufte, T. (2000). Living with the Rubbish Queen: Telenovelas, Culture and Modernity in Brazil. Luton: University of Luton Press.
Tufte, Thomas. / Living with the Rubbish Queen: Telenovelas, Culture and Modernity in Brazil. Luton : University of Luton Press, 2000.
@book{94441790c5c211dca026000ea68e967b,
title = "Living with the Rubbish Queen: Telenovelas, Culture and Modernity in Brazil",
author = "Thomas Tufte",
year = "2000",
language = "English",
publisher = "University of Luton Press",

Tufte, T 2000, Living with the Rubbish Queen: Telenovelas, Culture and Modernity in Brazil. University of Luton Press, Luton.

Living with the Rubbish Queen: Telenovelas, Culture and Modernity in Brazil. / Tufte, Thomas.

Luton : University of Luton Press, 2000.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Living with the Rubbish Queen: Telenovelas, Culture and Modernity in Brazil

AU - Tufte, Thomas

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Book

BT - Living with the Rubbish Queen: Telenovelas, Culture and Modernity in Brazil

PB - University of Luton Press

CY - Luton

Tufte T. Living with the Rubbish Queen: Telenovelas, Culture and Modernity in Brazil. Luton: University of Luton Press, 2000.