Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

StatusUdgivet - 2002
    NavnReports from Centre for Childhood & Family Research
    Nummer4

Dencik, L. (2002). Living in modern times: implications for the lives of children and their families. Roskilde: Roskilde Universitet. Reports from Centre for Childhood & Family Research, Nr. 4
    Dencik, Lars. / Living in modern times : implications for the lives of children and their families. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Reports from Centre for Childhood & Family Research; Nr. 4).
    @book{a61cd36052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Living in modern times: implications for the lives of children and their families",
    author = "Lars Dencik",
    year = "2002",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Dencik, L 2002, Living in modern times: implications for the lives of children and their families. Reports from Centre for Childhood & Family Research, nr. 4, Roskilde Universitet, Roskilde.

Living in modern times : implications for the lives of children and their families. / Dencik, Lars.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2002.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Living in modern times

T2 - implications for the lives of children and their families

AU - Dencik, Lars

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Book

BT - Living in modern times

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Dencik L. Living in modern times: implications for the lives of children and their families. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (Reports from Centre for Childhood & Family Research; Nr. 4).