Liv og hverdag

Kirsten Weber, Kirsten Weber

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelØvelse eller udskilningsløb? : en rapport om 12 øvelsespraktikker i pædagoguddannelsen
    RedaktørerKirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1997
    StatusUdgivet - 1997

Weber, K., & Weber, K. (1997). Liv og hverdag: øvelsespraktikken og det pædagogiske arbejde i lyset af de studerendes livserfaring. I K. Weber (red.), Øvelse eller udskilningsløb?: en rapport om 12 øvelsespraktikker i pædagoguddannelsen Roskilde: Roskilde Universitet.
    Weber, Kirsten ; Weber, Kirsten. / Liv og hverdag : øvelsespraktikken og det pædagogiske arbejde i lyset af de studerendes livserfaring. Øvelse eller udskilningsløb?: en rapport om 12 øvelsespraktikker i pædagoguddannelsen. red. / Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997.
    @inbook{837645d052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Liv og hverdag: {\o}velsespraktikken og det p{\ae}dagogiske arbejde i lyset af de studerendes livserfaring",
    author = "Kirsten Weber and Kirsten Weber",
    year = "1997",
    editor = "Kirsten Weber",
    booktitle = "{\O}velse eller udskilningsl{\o}b?",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Weber, K & Weber, K 1997, Liv og hverdag: øvelsespraktikken og det pædagogiske arbejde i lyset af de studerendes livserfaring. i K Weber (red.), Øvelse eller udskilningsløb?: en rapport om 12 øvelsespraktikker i pædagoguddannelsen. Roskilde Universitet, Roskilde.

Liv og hverdag : øvelsespraktikken og det pædagogiske arbejde i lyset af de studerendes livserfaring. / Weber, Kirsten; Weber, Kirsten.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Liv og hverdag

T2 - øvelsespraktikken og det pædagogiske arbejde i lyset af de studerendes livserfaring

AU - Weber, Kirsten

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Øvelse eller udskilningsløb?

A2 - Weber, Kirsten

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Weber K, Weber K. Liv og hverdag: øvelsespraktikken og det pædagogiske arbejde i lyset af de studerendes livserfaring. I Weber K, red., Øvelse eller udskilningsløb?: en rapport om 12 øvelsespraktikker i pædagoguddannelsen. Roskilde: Roskilde Universitet. 1997