Litteraturhistorier - mellem dannelse og formidling

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDanmarkshistorier I-II
    RedaktørerRichard Ukendt, Jensen Ukendt, Nielsen Ukendt
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1997
    Sider399-567
    StatusUdgivet - 1997

Richard, A. B. (1997). Litteraturhistorier - mellem dannelse og formidling. I R. Ukendt, J. Ukendt, & N. Ukendt (red.), Danmarkshistorier I-II (s. 399-567). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Richard, Anne Birgitte. / Litteraturhistorier - mellem dannelse og formidling. Danmarkshistorier I-II. red. / Richard Ukendt ; Jensen Ukendt ; Nielsen Ukendt. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1997. s. 399-567
    @inbook{c107bc7052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Litteraturhistorier - mellem dannelse og formidling",
    author = "Richard, {Anne Birgitte}",
    year = "1997",
    pages = "399--567",
    editor = "Richard Ukendt and Jensen Ukendt and Nielsen Ukendt",
    booktitle = "Danmarkshistorier I-II",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Richard, AB 1997, Litteraturhistorier - mellem dannelse og formidling. i R Ukendt, J Ukendt & N Ukendt (red), Danmarkshistorier I-II. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 399-567.

Litteraturhistorier - mellem dannelse og formidling. / Richard, Anne Birgitte.

Danmarkshistorier I-II. red. / Richard Ukendt; Jensen Ukendt; Nielsen Ukendt. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1997. s. 399-567.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Litteraturhistorier - mellem dannelse og formidling

AU - Richard, Anne Birgitte