Litteratur til hypertekstteori og multimediernes fortælleformer og æstetik

Niels Erik Wille (Redaktør), Simon Heilesen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001

Wille, N. E., & Heilesen, S. (red.) (2001). Litteratur til hypertekstteori og multimediernes fortælleformer og æstetik. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Wille, Niels Erik (Redaktør) ; Heilesen, Simon (Redaktør). / Litteratur til hypertekstteori og multimediernes fortælleformer og æstetik. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. 198 s.
    @book{edcb9e5052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Litteratur til hypertekstteori og multimediernes fort{\ae}lleformer og {\ae}stetik",
    editor = "Wille, {Niels Erik} and Simon Heilesen",
    year = "2001",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Wille, NE & Heilesen, S (red) 2001, Litteratur til hypertekstteori og multimediernes fortælleformer og æstetik. Roskilde Universitet, Roskilde.

Litteratur til hypertekstteori og multimediernes fortælleformer og æstetik. / Wille, Niels Erik (Redaktør); Heilesen, Simon (Redaktør).

Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. 198 s.

TY - BOOK

T1 - Litteratur til hypertekstteori og multimediernes fortælleformer og æstetik

A2 - Wille, Niels Erik

A2 - Heilesen, Simon

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Litteratur til hypertekstteori og multimediernes fortælleformer og æstetik

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Wille NE, (ed.), Heilesen S, (ed.). Litteratur til hypertekstteori og multimediernes fortælleformer og æstetik. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. 198 s.