Litterære detaljer

George Lukas, Peter Weiss og kvinderne i "Die Ästhetik des Widerstands"

Karen Hvidtfeldt Madsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogFlere sprog
    TitelDetaljen : tekstanalysen og dens grænser I
    RedaktørerAnne Sejten, Erik Svendsen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1999
    Sider117-128
    StatusUdgivet - 1999

Hvidtfeldt Madsen, K. (1999). Litterære detaljer: George Lukas, Peter Weiss og kvinderne i "Die Ästhetik des Widerstands". I A. Sejten, & E. Svendsen (red.), Detaljen: tekstanalysen og dens grænser I (s. 117-128). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Hvidtfeldt Madsen, Karen. / Litterære detaljer : George Lukas, Peter Weiss og kvinderne i "Die Ästhetik des Widerstands". Detaljen: tekstanalysen og dens grænser I. red. / Anne Sejten ; Erik Svendsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1999. s. 117-128
    @inbook{c05b76e052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Litter{\ae}re detaljer: George Lukas, Peter Weiss og kvinderne i {"}Die {\"A}sthetik des Widerstands{"}",
    author = "{Hvidtfeldt Madsen}, Karen",
    year = "1999",
    language = "Flere sprog",
    pages = "117--128",
    editor = "Anne Sejten and Erik Svendsen",
    booktitle = "Detaljen",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Hvidtfeldt Madsen, K 1999, Litterære detaljer: George Lukas, Peter Weiss og kvinderne i "Die Ästhetik des Widerstands". i A Sejten & E Svendsen (red), Detaljen: tekstanalysen og dens grænser I. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 117-128.

Litterære detaljer : George Lukas, Peter Weiss og kvinderne i "Die Ästhetik des Widerstands". / Hvidtfeldt Madsen, Karen.

Detaljen: tekstanalysen og dens grænser I. red. / Anne Sejten; Erik Svendsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1999. s. 117-128.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Litterære detaljer

T2 - George Lukas, Peter Weiss og kvinderne i "Die Ästhetik des Widerstands"