Limits to environmental planning in a world of structural adjustment

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedLondon
    ForlagInternational Institute for Environment and Development
    StatusUdgivet - 1998

Speirs, M., & Marcussen, H. S. (1998). Limits to environmental planning in a world of structural adjustment. London: International Institute for Environment and Development.
    Speirs, Mike ; Marcussen, Henrik Secher. / Limits to environmental planning in a world of structural adjustment. London : International Institute for Environment and Development, 1998. 25 s.
    @book{1031ab80a49311db86e9000ea68e967b,
    title = "Limits to environmental planning in a world of structural adjustment",
    author = "Mike Speirs and Marcussen, {Henrik Secher}",
    year = "1998",
    language = "English",
    publisher = "International Institute for Environment and Development",

Speirs, M & Marcussen, HS 1998, Limits to environmental planning in a world of structural adjustment. International Institute for Environment and Development, London.

Limits to environmental planning in a world of structural adjustment. / Speirs, Mike; Marcussen, Henrik Secher.

London : International Institute for Environment and Development, 1998. 25 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Limits to environmental planning in a world of structural adjustment

AU - Speirs, Mike

AU - Marcussen, Henrik Secher

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Report

BT - Limits to environmental planning in a world of structural adjustment

PB - International Institute for Environment and Development

CY - London

Speirs M, Marcussen HS. Limits to environmental planning in a world of structural adjustment. London: International Institute for Environment and Development, 1998. 25 s.