Ligeløn og lønforhandling: En rapport om Ny Løn i tre danske kommuner

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2003

Reinicke, K., Rauch, H., Gelardi, P., Terkelsen, R., & Winde Jensen, P. (2003). Ligeløn og lønforhandling: En rapport om Ny Løn i tre danske kommuner. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Reinicke, Kenneth ; Rauch, Helle ; Gelardi, Pia ; Terkelsen, Rikke ; Winde Jensen, Peter. / Ligeløn og lønforhandling : En rapport om Ny Løn i tre danske kommuner. Roskilde : Roskilde Universitet, 2003. 91 s.
    @book{a5bed9c05f4311df82bb000ea68e967b,
    title = "Ligel{\o}n og l{\o}nforhandling: En rapport om Ny L{\o}n i tre danske kommuner",
    author = "Kenneth Reinicke and Helle Rauch and Pia Gelardi and Rikke Terkelsen and {Winde Jensen}, Peter",
    year = "2003",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Reinicke, K, Rauch, H, Gelardi, P, Terkelsen, R & Winde Jensen, P 2003, Ligeløn og lønforhandling: En rapport om Ny Løn i tre danske kommuner. Roskilde Universitet, Roskilde.

Ligeløn og lønforhandling : En rapport om Ny Løn i tre danske kommuner. / Reinicke, Kenneth; Rauch, Helle; Gelardi, Pia; Terkelsen, Rikke; Winde Jensen, Peter.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2003. 91 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Ligeløn og lønforhandling

T2 - En rapport om Ny Løn i tre danske kommuner

AU - Reinicke, Kenneth

AU - Rauch, Helle

AU - Gelardi, Pia

AU - Terkelsen, Rikke

AU - Winde Jensen, Peter

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Rapport

BT - Ligeløn og lønforhandling

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Reinicke K, Rauch H, Gelardi P, Terkelsen R, Winde Jensen P. Ligeløn og lønforhandling: En rapport om Ny Løn i tre danske kommuner. Roskilde: Roskilde Universitet, 2003. 91 s.