Liberal Nationalism and Symbolic Religious Establishment

Sune Lægaard, Cécile Laborde

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelLiberal Nationalism and Its Critics : Normative and Empirical Questions
RedaktørerDavid Miller, Gina Gustavsson
ForlagOxford University Press
Publikationsdato2019
StatusAccepteret/In press - 2019

• stat og kirke
  • liberalisme
  • nationalisme
  • legitimitet
  • religion og politik
  • folkekirke

Lægaard, S., & Laborde, C. (Accepteret/In press). Liberal Nationalism and Symbolic Religious Establishment. I D. Miller, & G. Gustavsson (red.), Liberal Nationalism and Its Critics: Normative and Empirical Questions Oxford University Press.
Lægaard, Sune ; Laborde, Cécile. / Liberal Nationalism and Symbolic Religious Establishment. Liberal Nationalism and Its Critics: Normative and Empirical Questions. red. / David Miller ; Gina Gustavsson. Oxford University Press, 2019.
@inbook{b1dfbd92ba7940a6942481d2d5513bba,
title = "Liberal Nationalism and Symbolic Religious Establishment",
keywords = "stat og kirke, liberalisme, nationalisme, legitimitet, religion og politik, folkekirke",
author = "Sune L{\ae}gaard and C{\'e}cile Laborde",
year = "2019",
language = "English",
editor = "David Miller and Gina Gustavsson",
booktitle = "Liberal Nationalism and Its Critics",
publisher = "Oxford University Press",

Lægaard, S & Laborde, C 2019, Liberal Nationalism and Symbolic Religious Establishment. i D Miller & G Gustavsson (red), Liberal Nationalism and Its Critics: Normative and Empirical Questions. Oxford University Press.

Liberal Nationalism and Symbolic Religious Establishment. / Lægaard, Sune; Laborde, Cécile.

Liberal Nationalism and Its Critics: Normative and Empirical Questions. red. / David Miller; Gina Gustavsson. Oxford University Press, 2019.

TY - CHAP

T1 - Liberal Nationalism and Symbolic Religious Establishment

AU - Lægaard, Sune

AU - Laborde, Cécile