Levevilkår og trafik i Kgs. Enghave

NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer13
    ISSN1399-1396

Andersen, J. (2002). Levevilkår og trafik i Kgs. Enghave: resultater af en spørgeskemaundersøgelse. Roskilde: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 13
    Andersen, John. / Levevilkår og trafik i Kgs. Enghave : resultater af en spørgeskemaundersøgelse. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 13).
    @book{1a603dd0a7ac11db8289000ea68e967b,
    title = "Levevilk{\aa}r og trafik i Kgs. Enghave: resultater af en sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse",
    author = "John Andersen",
    year = "2002",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, J 2002, Levevilkår og trafik i Kgs. Enghave: resultater af en spørgeskemaundersøgelse. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 13, Roskilde Universitet, Roskilde.

Levevilkår og trafik i Kgs. Enghave : resultater af en spørgeskemaundersøgelse. / Andersen, John.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Levevilkår og trafik i Kgs. Enghave

T2 - resultater af en spørgeskemaundersøgelse

AU - Andersen, John

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Rapport

BT - Levevilkår og trafik i Kgs. Enghave

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen J. Levevilkår og trafik i Kgs. Enghave: resultater af en spørgeskemaundersøgelse. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 13).