Lever følelser i arbejdslivet? Et poststrukturalistisk alternativ

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

TidsskriftTidsskrift for Arbejdsliv
Vol/bind12
Udgave nummer1
Sider (fra-til)9-21
ISSN1399-1442
StatusUdgivet - 2010

• Følelser
  • analysemetode
  • arbejdslivsforskning
  • poststrukturalisme
  • belonging
  • køn

@article{ba8c1cf0128111df9bed000ea68e967b,
title = "Lever f{\o}lelser i arbejdslivet?: Et poststrukturalistisk alternativ",
abstract = "mens ud{\o}velsen af magt i arbejdslivets relationer ikke er renset for f{\o}lelser, har poststrukturalistiske organisations- og arbejdslivsstudier ikke fokuseret p{\aa} de f{\o}lelser, som mennesker oplever som en del af deres arbejdsliv. Artiklen introducerer et poststrukturalistisk bud p{\aa} en alternativ begrebss{\ae}tning af nogle af disse f{\o}lelser.",
keywords = "F{\o}lelser, analysemetode, arbejdslivsforskning, poststrukturalisme, belonging, k{\o}n, Emotions, affectionatre turn, methododology, belonging, gender, post structuralism, work life",
author = "Jo Kr{\o}jer",
year = "2010",
volume = "12",
pages = "9--21",
journal = "Tidsskrift for Arbejdsliv",
issn = "1399-1442",
publisher = "Werks Grafiske Hus",
number = "1",

Lever følelser i arbejdslivet? Et poststrukturalistisk alternativ. / Krøjer, Jo.

I: Tidsskrift for Arbejdsliv, Bind 12, Nr. 1, 2010, s. 9-21.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Lever følelser i arbejdslivet?

T2 - Et poststrukturalistisk alternativ

AU - Krøjer, Jo

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - mens udøvelsen af magt i arbejdslivets relationer ikke er renset for følelser, har poststrukturalistiske organisations- og arbejdslivsstudier ikke fokuseret på de følelser, som mennesker oplever som en del af deres arbejdsliv. Artiklen introducerer et poststrukturalistisk bud på en alternativ begrebssætning af nogle af disse følelser.

AB - mens udøvelsen af magt i arbejdslivets relationer ikke er renset for følelser, har poststrukturalistiske organisations- og arbejdslivsstudier ikke fokuseret på de følelser, som mennesker oplever som en del af deres arbejdsliv. Artiklen introducerer et poststrukturalistisk bud på en alternativ begrebssætning af nogle af disse følelser.

KW - Følelser

KW - analysemetode

KW - arbejdslivsforskning

KW - poststrukturalisme