Lets Talk Podcast Recording- Ethnically Mixed Couples in Denmark: The White side of Ethnically Mixed Denmark by Saadia Whitehead

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

Abstract

Udgangspunkt i artiklen: Den hvide side af det etnisk blandet Danmark.
Da jeg synes at det er ret interessant at få delt hvilken betydning det har for den hvide at være i et blandet ægteskab/forhold.

Samtalen vil være semistruktureret, derfor er der spørgsmål, men jeg kam sagtens stille dybere spørgsmål i løbet af samtalen.

Jeg laver en intro om hvordan jeg kender dig og hvorfor jeg synes at du burde være med i podcasten.
Så kan du fortælle lidt om dig selv.
1. Hvad er din professionelle baggrund?
2. Hvorfor synes du at det var vigtigt at fokusere på 'den hvide' side af etniske parforhold?
3. Oplever du at der er for lidt eller mere fokus på forskning omkring blandet forhold, ægteskaber og børn fra sådan en blandet konstellation?
4. Under sin forskning har du fundet frem til om der er en tendens til at blive skilt tidligere end andre 'almindelige' danske parforhold?
5. Hvad havde alle de ti personer tilfælles, udover at de selvfølgelig var i et blandet parforhold?
6. Ser du en tendens til at det er den hvide eller at den etniske udenlandsk person som har større indsigt i den andens kultur, og om det muligvis skaber ubalance i forhold til hvad man giver videre til børnene?
7. Hvis du skulle rådgive blandede par i forhold til hvad de skal være opmærksom på for at kunne have et succesrigt forhold og nogenlunde styr på opdragelse af børnene?
OriginalsprogDansk
Publikationsdato5 mar. 2020
StatusUnder udarbejdelse - 5 mar. 2020

Citer dette