Ledelse er noget vi skaber sammen

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationRådgivning

Resumé

Baggrund


I august mødtes Ledelseskommissionen med en række danske forskere i offentlig ledelse. Som afsæt til arrangementet blev alle deltagere bedt om at give indspark til henholdsvis, hvad der karakteriserer offentlige ledere, og hvad der karakteriserer deres vilkår, styrker og udfordringer.
Flere af bidragene adresserer kommissionens teser om ledelse indenfor temaerne lederrollen, ledelsesrum og ledelsesudvikling. Det kan derfor være hjælpsomt at have teserne ved hånden under læsningen.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2017
StatusUdgivet - 2017

Citer dette

@misc{b17d194522bf4255b87d0b9bfc722631,
title = "Ledelse er noget vi skaber sammen",
abstract = "BaggrundI august m{\o}dtes Ledelseskommissionen med en r{\ae}kke danske forskere i offentlig ledelse. Som afs{\ae}t til arrangementet blev alle deltagere bedt om at give indspark til henholdsvis, hvad der karakteriserer offentlige ledere, og hvad der karakteriserer deres vilk{\aa}r, styrker og udfordringer. Flere af bidragene adresserer kommissionens teser om ledelse indenfor temaerne lederrollen, ledelsesrum og ledelsesudvikling. Det kan derfor v{\ae}re hj{\ae}lpsomt at have teserne ved h{\aa}nden under l{\ae}sningen.",
keywords = "Ledelseskommissionen, Ledelse, ledelse af horisontale relationer",
author = "Eva S{\o}rensen and Jacob Torfing",
year = "2017",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Ledelse er noget vi skaber sammen. / Sørensen, Eva; Torfing, Jacob.

2017, Forskerbidrag til Ledelseskommissionen.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationRådgivning

TY - ICOMM

T1 - Ledelse er noget vi skaber sammen

AU - Sørensen, Eva

AU - Torfing, Jacob

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - BaggrundI august mødtes Ledelseskommissionen med en række danske forskere i offentlig ledelse. Som afsæt til arrangementet blev alle deltagere bedt om at give indspark til henholdsvis, hvad der karakteriserer offentlige ledere, og hvad der karakteriserer deres vilkår, styrker og udfordringer. Flere af bidragene adresserer kommissionens teser om ledelse indenfor temaerne lederrollen, ledelsesrum og ledelsesudvikling. Det kan derfor være hjælpsomt at have teserne ved hånden under læsningen.

AB - BaggrundI august mødtes Ledelseskommissionen med en række danske forskere i offentlig ledelse. Som afsæt til arrangementet blev alle deltagere bedt om at give indspark til henholdsvis, hvad der karakteriserer offentlige ledere, og hvad der karakteriserer deres vilkår, styrker og udfordringer. Flere af bidragene adresserer kommissionens teser om ledelse indenfor temaerne lederrollen, ledelsesrum og ledelsesudvikling. Det kan derfor være hjælpsomt at have teserne ved hånden under læsningen.

KW - Ledelseskommissionen

KW - Ledelse

KW - ledelse af horisontale relationer

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -