Ledelse af forandring i politisk styrede organisationer

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Resumé

TitelLedelse i politisk styrede organisationer
RedaktørerPeter Aagaard, Annika Agger
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagHans Reitzels Forlag
Publikationsdato2017
Sider115-144
Kapitel5
ISBN (Trykt)9788741268552
ISBN (Elektronisk)9788741268613
StatusUdgivet - 2017

Hagedorn-Rasmussen, P. (2017). Ledelse af forandring i politisk styrede organisationer. I P. Aagaard, & A. Agger (red.), Ledelse i politisk styrede organisationer (s. 115-144). København: Hans Reitzels Forlag.
Hagedorn-Rasmussen, Peter. / Ledelse af forandring i politisk styrede organisationer. Ledelse i politisk styrede organisationer. red. / Peter Aagaard ; Annika Agger. København : Hans Reitzels Forlag, 2017. s. 115-144
@inbook{3252e7bd58a041d0b3e6dd71031931fe,
title = "Ledelse af forandring i politisk styrede organisationer",
abstract = "Kapitlet 'Ledelse af forandring i politisk styrede organisationer' giver en overordnet introduktion til, hvordan man kan forst{\aa} ‘forandringer’, og vad ‘forandringsledelse’ betyder i relationtil politisk styrede organisationer. Derudover pr{\ae}senteres orskellige perspektiver og begreber, der kan v{\ae}re med til at underst{\o}tte arbejdet med robuste organisationsforandringer. Der fokuseres dog is{\ae}r p{\aa}, hvordan meningsskabelse, overs{\ae}ttelse og l{\ae}ring h{\aa}ndteres, da disse forhold bliver ekstra relevante, n{\aa}r ledelse skal ud{\o}ves i en organisation, hvor forandringer netop er politisk bestemte, og hvor magt og meningsskabelse er v{\ae}vet sammen.",
author = "Peter Hagedorn-Rasmussen",
year = "2017",
isbn = "9788741268552",
pages = "115--144",
editor = "Peter Aagaard and Annika Agger",
booktitle = "Ledelse i politisk styrede organisationer",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",

Hagedorn-Rasmussen, P 2017, Ledelse af forandring i politisk styrede organisationer. i P Aagaard & A Agger (red), Ledelse i politisk styrede organisationer. Hans Reitzels Forlag, København, s. 115-144.

Ledelse af forandring i politisk styrede organisationer. / Hagedorn-Rasmussen, Peter.

Ledelse i politisk styrede organisationer. red. / Peter Aagaard; Annika Agger. København : Hans Reitzels Forlag, 2017. s. 115-144.

TY - CHAP

T1 - Ledelse af forandring i politisk styrede organisationer

AU - Hagedorn-Rasmussen, Peter

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Kapitlet 'Ledelse af forandring i politisk styrede organisationer' giver en overordnet introduktion til, hvordan man kan forstå ‘forandringer’, og vad ‘forandringsledelse’ betyder i relationtil politisk styrede organisationer. Derudover præsenteres orskellige perspektiver og begreber, der kan være med til at understøtte arbejdet med robuste organisationsforandringer. Der fokuseres dog især på, hvordan meningsskabelse, oversættelse og læring håndteres, da disse forhold bliver ekstra relevante, når ledelse skal udøves i en organisation, hvor forandringer netop er politisk bestemte, og hvor magt og meningsskabelse er vævet sammen.

AB - Kapitlet 'Ledelse af forandring i politisk styrede organisationer' giver en overordnet introduktion til, hvordan man kan forstå ‘forandringer’, og vad ‘forandringsledelse’ betyder i relationtil politisk styrede organisationer. Derudover præsenteres orskellige perspektiver og begreber, der kan være med til at understøtte arbejdet med robuste organisationsforandringer. Der fokuseres dog især på, hvordan meningsskabelse, oversættelse og læring håndteres, da disse forhold bliver ekstra relevante, når ledelse skal udøves i en organisation, hvor forandringer netop er politisk bestemte, og hvor magt og meningsskabelse er vævet sammen.

UR - http://hansreitzel.dk/Samfundsvidenskab/Ledelse-i-politisk-styrede-organisationer/9788741268552

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788741268552

SP - 115