Led målrettet efter hinanden og skab et godt match

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

Krydspresset mellem borgernes stigende forventninger og de knappe offentlige
har i de sidste årtier sat innovation på dagsordenen i den offentlige sektor.
Her spiller offentlige vidensinstitutioner en afgørende rolle. Det er derfor
vidensinstitutioner.
TitelInnovationsbarometeret: Nyt sammen bedre : En håndbog om innovative samarbejder i den offentlige sektor
RedaktørerOle Bech Lykkebo, Niels Jakobsen, Paul Sauer
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagDansk Psykologisk Forlag
Publikationsdato2018
Sider200-201
ISBN (Trykt)978-87-7158-683-1
StatusUdgivet - 2018

Bibliografisk note

Center for Offentlig Innovation og Dansk Psykologisk Forlag A/S

Torfing, J. (2018). Led målrettet efter hinanden og skab et godt match. I O. B. Lykkebo, N. Jakobsen, & P. Sauer (red.), Innovationsbarometeret: Nyt sammen bedre: En håndbog om innovative samarbejder i den offentlige sektor (s. 200-201). København: Dansk Psykologisk Forlag.
Torfing, Jacob. / Led målrettet efter hinanden og skab et godt match. Innovationsbarometeret: Nyt sammen bedre: En håndbog om innovative samarbejder i den offentlige sektor. red. / Ole Bech Lykkebo ; Niels Jakobsen ; Paul Sauer. København : Dansk Psykologisk Forlag, 2018. s. 200-201
@inbook{b944e09594724c84bbb64d8c56ae5ec0,
title = "Led m{\aa}lrettet efter hinanden og skab et godt match",
abstract = "Krydspresset mellem borgernes stigende forventninger og de knappe offentligeressourcer, {\o}nsket om at g{\aa} nye veje i l{\o}sningen af komplekse samfundsproblemer og bestr{\ae}belsen p{\aa} at indfri de h{\o}je faglige og politiske ambitionerhar i de sidste {\aa}rtier sat innovation p{\aa} dagsordenen i den offentlige sektor.Her spiller offentlige vidensinstitutioner en afg{\o}rende rolle. Det er derforpositivt, at 38 procent af de offentlige innovationer sker i samspil med s{\aa}dannevidensinstitutioner.",
author = "Jacob Torfing",
note = "Center for Offentlig Innovation og Dansk Psykologisk Forlag A/S",
year = "2018",
isbn = "978-87-7158-683-1",
pages = "200--201",
editor = "Lykkebo, {Ole Bech} and Niels Jakobsen and Paul Sauer",
booktitle = "Innovationsbarometeret: Nyt sammen bedre",
publisher = "Dansk Psykologisk Forlag",

Torfing, J 2018, Led målrettet efter hinanden og skab et godt match. i OB Lykkebo, N Jakobsen & P Sauer (red), Innovationsbarometeret: Nyt sammen bedre: En håndbog om innovative samarbejder i den offentlige sektor. Dansk Psykologisk Forlag, København, s. 200-201.

Led målrettet efter hinanden og skab et godt match. / Torfing, Jacob.

Innovationsbarometeret: Nyt sammen bedre: En håndbog om innovative samarbejder i den offentlige sektor. red. / Ole Bech Lykkebo; Niels Jakobsen; Paul Sauer. København : Dansk Psykologisk Forlag, 2018. s. 200-201.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Led målrettet efter hinanden og skab et godt match

AU - Torfing, Jacob

N1 - Center for Offentlig Innovation og Dansk Psykologisk Forlag A/S

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Krydspresset mellem borgernes stigende forventninger og de knappe offentligeressourcer, ønsket om at gå nye veje i løsningen af komplekse samfundsproblemer og bestræbelsen på at indfri de høje faglige og politiske ambitionerhar i de sidste årtier sat innovation på dagsordenen i den offentlige sektor.Her spiller offentlige vidensinstitutioner en afgørende rolle. Det er derforpositivt, at 38 procent af de offentlige innovationer sker i samspil med sådannevidensinstitutioner.

AB - Krydspresset mellem borgernes stigende forventninger og de knappe offentligeressourcer, ønsket om at gå nye veje i løsningen af komplekse samfundsproblemer og bestræbelsen på at indfri de høje faglige og politiske ambitionerhar i de sidste årtier sat innovation på dagsordenen i den offentlige sektor.Her spiller offentlige vidensinstitutioner en afgørende rolle. Det er derforpositivt, at 38 procent af de offentlige innovationer sker i samspil med sådannevidensinstitutioner.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7158-683-1

SP - 200

EP - 201