Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelNyuddannede sygeplejerskers møder med realiteterne på medicinske afsnit reformerede sygehuse : en institutionel etnografisk undersøgelse
RedaktørerCarsten Juul Jensen
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
Publikationsdatomaj 2018
Sider202-223
ISBN (Trykt)978-87-7349-986-3
StatusUdgivet - maj 2018
NavnAfhandlinger fra Ph.d.-skolen for Mennesker og Teknologi

Jensen, C. J., Nielsen, S. B., & Dale, C. M. (2018). Learning from newly graduated nurses response to discourses of selflessness in an actual medical unit in Denmark. I C. J. Jensen (red.), Nyuddannede sygeplejerskers møder med realiteterne på medicinske afsnit reformerede sygehuse: en institutionel etnografisk undersøgelse (s. 202-223). Roskilde: Roskilde Universitet. Afhandlinger fra Ph.d.-skolen for Mennesker og Teknologi
Jensen, Carsten Juul ; Nielsen, Steen Baagøe ; Dale, Craig M. / Learning from newly graduated nurses response to discourses of selflessness in an actual medical unit in Denmark. Nyuddannede sygeplejerskers møder med realiteterne på medicinske afsnit reformerede sygehuse: en institutionel etnografisk undersøgelse. red. / Carsten Juul Jensen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2018. s. 202-223 (Afhandlinger fra Ph.d.-skolen for Mennesker og Teknologi).
@inbook{2a933e6fcbc84cd992ddd251dce8629c,
title = "Learning from newly graduated nurses response to discourses of selflessness in an actual medical unit in Denmark",
author = "Jensen, {Carsten Juul} and Nielsen, {Steen Baag{\o}e} and Dale, {Craig M.}",
year = "2018",
month = "5",
isbn = "978-87-7349-986-3",
pages = "202--223",
editor = "Jensen, {Carsten Juul}",
booktitle = "Nyuddannede sygeplejerskers m{\o}der med realiteterne p{\aa} medicinske afsnit reformerede sygehuse",
publisher = "Roskilde Universitet",

Jensen, CJ, Nielsen, SB & Dale, CM 2018, Learning from newly graduated nurses response to discourses of selflessness in an actual medical unit in Denmark. i CJ Jensen (red.), Nyuddannede sygeplejerskers møder med realiteterne på medicinske afsnit reformerede sygehuse: en institutionel etnografisk undersøgelse. Roskilde Universitet, Roskilde, Afhandlinger fra Ph.d.-skolen for Mennesker og Teknologi, s. 202-223.

Learning from newly graduated nurses response to discourses of selflessness in an actual medical unit in Denmark. / Jensen, Carsten Juul; Nielsen, Steen Baagøe; Dale, Craig M.

Nyuddannede sygeplejerskers møder med realiteterne på medicinske afsnit reformerede sygehuse: en institutionel etnografisk undersøgelse. red. / Carsten Juul Jensen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2018. s. 202-223.

TY - CHAP

T1 - Learning from newly graduated nurses response to discourses of selflessness in an actual medical unit in Denmark

AU - Jensen, Carsten Juul

AU - Nielsen, Steen Baagøe

AU - Dale, Craig M.

PY - 2018/5

Y1 - 2018/5

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7349-986-3

SP - 202

EP - 223

BT - Nyuddannede sygeplejerskers møder med realiteterne på medicinske afsnit reformerede sygehuse

A2 - Jensen, Carsten Juul

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jensen CJ, Nielsen SB, Dale CM. Learning from newly graduated nurses response to discourses of selflessness in an actual medical unit in Denmark. I Jensen CJ, red., Nyuddannede sygeplejerskers møder med realiteterne på medicinske afsnit reformerede sygehuse: en institutionel etnografisk undersøgelse. Roskilde: Roskilde Universitet. 2018. s. 202-223. (Afhandlinger fra Ph.d.-skolen for Mennesker og Teknologi).