Hartmut Haberland, Janus Mortensen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedBerlin
ForlagMouton de Gruyter
Vol/bind216
StatusUdgivet - jul. 2012
NavnInternational Journal of the Sociology of Language
Nummer216
ISSN0165-2516

Haberland, H., & Mortensen, J. (red.) (2012). Language and the international university: Thematic issue of the International Journal of the Sociology of Language. Berlin: Mouton de Gruyter. International Journal of the Sociology of Language, Nr. 216
Haberland, Hartmut ; Mortensen, Janus (Redaktør). / Language and the international university : Thematic issue of the International Journal of the Sociology of Language. Berlin : Mouton de Gruyter, 2012. (International Journal of the Sociology of Language; Nr. 216).
@book{129e8bb0cbd011de9f7c000ea68e967b,
title = "Language and the international university: Thematic issue of the International Journal of the Sociology of Language",
author = "Hartmut Haberland",
editor = "Janus Mortensen",
year = "2012",
month = "7",
language = "English",
volume = "216",
publisher = "Mouton de Gruyter",

Haberland, H & Mortensen, J (red.) 2012, Language and the international university: Thematic issue of the International Journal of the Sociology of Language. International Journal of the Sociology of Language, nr. 216, bind 216, Mouton de Gruyter, Berlin.

Language and the international university : Thematic issue of the International Journal of the Sociology of Language. / Haberland, Hartmut; Mortensen, Janus (Redaktør).

Berlin : Mouton de Gruyter, 2012.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Language and the international university

T2 - Thematic issue of the International Journal of the Sociology of Language

AU - Haberland, Hartmut

A2 - Mortensen, Janus

PY - 2012/7

Y1 - 2012/7

M3 - Book

VL - 216

BT - Language and the international university

PB - Mouton de Gruyter

CY - Berlin

Haberland H, Mortensen J, (ed.). Language and the international university: Thematic issue of the International Journal of the Sociology of Language. Berlin: Mouton de Gruyter, 2012. (International Journal of the Sociology of Language; Nr. 216).