Landwirt schafft Landschaft

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport
    Nummer121
    ISSN1395-1904

Tress, B. (2000). Landwirt schafft Landschaft: Umstellungspotential und landschaftliche Konsequenzen der ökologischen Landwirtschaft in Dänemark. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, Nr. 121
    Tress, Bärbel. / Landwirt schafft Landschaft : Umstellungspotential und landschaftliche Konsequenzen der ökologischen Landwirtschaft in Dänemark. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 121).
    @phdthesis{2cebe49052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Landwirt schafft Landschaft: Umstellungspotential und landschaftliche Konsequenzen der {\"o}kologischen Landwirtschaft in D{\"a}nemark",
    author = "B{\"a}rbel Tress",
    year = "2000",
    language = "Tysk",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Tress, B 2000, Landwirt schafft Landschaft: Umstellungspotential und landschaftliche Konsequenzen der ökologischen Landwirtschaft in Dänemark. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, nr. 121, Roskilde Universitet, Roskilde.

Landwirt schafft Landschaft : Umstellungspotential und landschaftliche Konsequenzen der ökologischen Landwirtschaft in Dänemark. / Tress, Bärbel.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Landwirt schafft Landschaft

T2 - Umstellungspotential und landschaftliche Konsequenzen der ökologischen Landwirtschaft in Dänemark

AU - Tress, Bärbel

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Landwirt schafft Landschaft

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Tress B. Landwirt schafft Landschaft: Umstellungspotential und landschaftliche Konsequenzen der ökologischen Landwirtschaft in Dänemark. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 121).