Landscape ecology

the historical dimension

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelLandscape diversity - a change for the rural community to achieve a sustainable future
    RedaktørerL. Ryszkowski, S. Balazy, G. Pearson
    ForlagPolish Academy of Sciences
    Publikationsdato1995
    StatusUdgivet - 1995
    BegivenhedThe 2nd Pan-European seminar on rural landscapes. Council of Europe - Poznan, Polen
    Varighed: 25 sep. 199630 sep. 1996
    Konferencens nummer: 2

Konference

KonferenceThe 2nd Pan-European seminar on rural landscapes. Council of Europe
    Nummer2
    LandPolen
    ByPoznan
    Periode25/09/199630/09/1996

Agger, P. W. (1995). Landscape ecology: the historical dimension. I L. Ryszkowski, S. Balazy, & G. Pearson (red.), Landscape diversity - a change for the rural community to achieve a sustainable future Polish Academy of Sciences.
    Agger, Peder Winkel. / Landscape ecology : the historical dimension. Landscape diversity - a change for the rural community to achieve a sustainable future. red. / L. Ryszkowski ; S. Balazy ; G. Pearson. Polish Academy of Sciences, 1995.
    @inproceedings{06be94b052d011db8236000ea68e967b,
    title = "Landscape ecology: the historical dimension",
    author = "Agger, {Peder Winkel}",
    year = "1995",
    language = "English",
    editor = "L. Ryszkowski and S. Balazy and G. Pearson",
    booktitle = "Landscape diversity - a change for the rural community to achieve a sustainable future",
    publisher = "Polish Academy of Sciences",

Agger, PW 1995, Landscape ecology: the historical dimension. i L Ryszkowski, S Balazy & G Pearson (red), Landscape diversity - a change for the rural community to achieve a sustainable future. Polish Academy of Sciences, The 2nd Pan-European seminar on rural landscapes. Council of Europe, Poznan, Polen, 25/09/1996.

Landscape ecology : the historical dimension. / Agger, Peder Winkel.

Landscape diversity - a change for the rural community to achieve a sustainable future. red. / L. Ryszkowski; S. Balazy; G. Pearson. Polish Academy of Sciences, 1995.

TY - GEN

T1 - Landscape ecology

T2 - the historical dimension

AU - Agger, Peder Winkel