Land Tenure Conflicts and State, Community and Local Law in Burkina Faso

Udgivelses stedKøbenhavn
    UdgiverKøbenhavns Universitet
    StatusUdgivet - 1996

Lund, C. (1996). Land Tenure Conflicts and State, Community and Local Law in Burkina Faso. København: Københavns Universitet.
    Lund, Christian. / Land Tenure Conflicts and State, Community and Local Law in Burkina Faso. København : Københavns Universitet, 1996.
    @techreport{dc38e8b0a48e11db86e9000ea68e967b,
    title = "Land Tenure Conflicts and State, Community and Local Law in Burkina Faso",
    author = "Christian Lund",
    year = "1996",
    publisher = "K{\o}benhavns Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "K{\o}benhavns Universitet",

Lund, C 1996 'Land Tenure Conflicts and State, Community and Local Law in Burkina Faso' Københavns Universitet, København.

Land Tenure Conflicts and State, Community and Local Law in Burkina Faso. / Lund, Christian.

København : Københavns Universitet, 1996.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Land Tenure Conflicts and State, Community and Local Law in Burkina Faso

AU - Lund, Christian

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Working paper

BT - Land Tenure Conflicts and State, Community and Local Law in Burkina Faso

PB - Københavns Universitet

CY - København

Lund C. Land Tenure Conflicts and State, Community and Local Law in Burkina Faso. København: Københavns Universitet. 1996.