Lad os tale om INNOVATION

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Der er behov for innovation i den offentlige sektor, og behov for at vi taler om INNOVATION uden sproglige omsvøber og forviklinger. Vi skal udvikle et klart og præcist sprog om innovation, for kun derigennem kan vi komme videre til de brændende spørgsmål om, hvordan vi fremmer offentlig innovation, og hvordan vi leder innovationsskabelse, siger professor og innovationsekspert Jacob Torfing.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato6 nov. 2014
StatusUdgivet - 6 nov. 2014

Citer dette

@misc{1004f35d57ad4599bc854c631d922c59,
title = "Lad os tale om INNOVATION",
abstract = "Der er behov for innovation i den offentlige sektor, og behov for at vi taler om INNOVATION uden sproglige omsv{\o}ber og forviklinger. Vi skal udvikle et klart og pr{\ae}cist sprog om innovation, for kun derigennem kan vi komme videre til de br{\ae}ndende sp{\o}rgsm{\aa}l om, hvordan vi fremmer offentlig innovation, og hvordan vi leder innovationsskabelse, siger professor og innovationsekspert Jacob Torfing.",
author = "Jacob Torfing",
year = "2014",
month = "11",
day = "6",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Lad os tale om INNOVATION. / Torfing, Jacob.

2014, Blog.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Lad os tale om INNOVATION

AU - Torfing, Jacob

PY - 2014/11/6

Y1 - 2014/11/6

N2 - Der er behov for innovation i den offentlige sektor, og behov for at vi taler om INNOVATION uden sproglige omsvøber og forviklinger. Vi skal udvikle et klart og præcist sprog om innovation, for kun derigennem kan vi komme videre til de brændende spørgsmål om, hvordan vi fremmer offentlig innovation, og hvordan vi leder innovationsskabelse, siger professor og innovationsekspert Jacob Torfing.

AB - Der er behov for innovation i den offentlige sektor, og behov for at vi taler om INNOVATION uden sproglige omsvøber og forviklinger. Vi skal udvikle et klart og præcist sprog om innovation, for kun derigennem kan vi komme videre til de brændende spørgsmål om, hvordan vi fremmer offentlig innovation, og hvordan vi leder innovationsskabelse, siger professor og innovationsekspert Jacob Torfing.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -