Lad os lære af nutidens private ledere - ikke fortidens

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Publikationsdato2017
StatusUdgivet - 2017

@misc{56650dc97f7540c0a3dd171b6b527aaa,
title = "Lad os l{\ae}re af nutidens private ledere - ikke fortidens",
abstract = "Hvis vi endelig skal l{\ae}re af den private sektor en gang til, s{\aa} lad os dog l{\ae}re af de bedste i klassen i stedet for at kigge i bakspejlet og genopfinde ledelsest{\ae}nkning fra 60’erne og 70’erne, skriver professor Jacob Torfing.",
author = "Jacob Torfing",
year = "2017",
type = "Other",

Lad os lære af nutidens private ledere - ikke fortidens. / Torfing, Jacob.

2017, Synspunkt.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Lad os lære af nutidens private ledere - ikke fortidens

AU - Torfing, Jacob

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Hvis vi endelig skal lære af den private sektor en gang til, så lad os dog lære af de bedste i klassen i stedet for at kigge i bakspejlet og genopfinde ledelsestænkning fra 60’erne og 70’erne, skriver professor Jacob Torfing.

AB - Hvis vi endelig skal lære af den private sektor en gang til, så lad os dog lære af de bedste i klassen i stedet for at kigge i bakspejlet og genopfinde ledelsestænkning fra 60’erne og 70’erne, skriver professor Jacob Torfing.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation