Labour and democracy in Taiwan?

continuity and change of labour regims and political regime in Taiwan

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1992
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport
    Nummer87
    ISSN0106-3537

Lauridsen, L. S. (1992). Labour and democracy in Taiwan? continuity and change of labour regims and political regime in Taiwan. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, Nr. 87
    Lauridsen, Laurids Sandager. / Labour and democracy in Taiwan? continuity and change of labour regims and political regime in Taiwan. Roskilde : Roskilde Universitet, 1992. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 87).
    @book{f2c52900a48311db86e9000ea68e967b,
    title = "Labour and democracy in Taiwan?: continuity and change of labour regims and political regime in Taiwan",
    author = "Lauridsen, {Laurids Sandager}",
    year = "1992",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lauridsen, LS 1992, Labour and democracy in Taiwan? continuity and change of labour regims and political regime in Taiwan. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, nr. 87, Roskilde Universitet, Roskilde.

Labour and democracy in Taiwan? continuity and change of labour regims and political regime in Taiwan. / Lauridsen, Laurids Sandager.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Labour and democracy in Taiwan?

T2 - continuity and change of labour regims and political regime in Taiwan

AU - Lauridsen, Laurids Sandager

PY - 1992

Y1 - 1992

M3 - Report

BT - Labour and democracy in Taiwan?

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Lauridsen LS. Labour and democracy in Taiwan? continuity and change of labour regims and political regime in Taiwan. Roskilde: Roskilde Universitet, 1992. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 87).