Løkke lykkes

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

Resumé

Næsten alle er enige: Statsministerens nytårstale var stærk. Lars Løkke Rasmussen er ikke en mand, der normalt høster ros som den store taler, men hans nytårstale lykkes retorisk. Talen giver mindelser om Reagans slogans, Voltaires ordsprog, Krønikens Palle From – og så har den suspense. Men sproglig verdensmand vil Løkke ikke være.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2011
Udgivelses stedKøbenhavn
UdgiverKommunikationsforum A/S
StatusUdgivet - 2011
Udgivet eksterntJa

Citer dette

Bengtsson, M. (2011). Løkke lykkes. København: Kommunikationsforum A/S.
Bengtsson, Mette. / Løkke lykkes. 2011. København : Kommunikationsforum A/S.
@misc{84e61edb08c54ee08c3ee91eca4c6af5,
title = "L{\o}kke lykkes",
abstract = "N{\ae}sten alle er enige: Statsministerens nyt{\aa}rstale var st{\ae}rk. Lars L{\o}kke Rasmussen er ikke en mand, der normalt h{\o}ster ros som den store taler, men hans nyt{\aa}rstale lykkes retorisk. Talen giver mindelser om Reagans slogans, Voltaires ordsprog, Kr{\o}nikens Palle From – og s{\aa} har den suspense. Men sproglig verdensmand vil L{\o}kke ikke v{\ae}re.",
author = "Mette Bengtsson",
year = "2011",
language = "Dansk",
publisher = "Kommunikationsforum A/S",
type = "Other",

}

Bengtsson, M 2011, Løkke lykkes. Kommunikationsforum A/S, København.

Løkke lykkes. / Bengtsson, Mette.

København : Kommunikationsforum A/S. 2011, Artikel.

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

TY - GEN

T1 - Løkke lykkes

AU - Bengtsson, Mette

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Næsten alle er enige: Statsministerens nytårstale var stærk. Lars Løkke Rasmussen er ikke en mand, der normalt høster ros som den store taler, men hans nytårstale lykkes retorisk. Talen giver mindelser om Reagans slogans, Voltaires ordsprog, Krønikens Palle From – og så har den suspense. Men sproglig verdensmand vil Løkke ikke være.

AB - Næsten alle er enige: Statsministerens nytårstale var stærk. Lars Løkke Rasmussen er ikke en mand, der normalt høster ros som den store taler, men hans nytårstale lykkes retorisk. Talen giver mindelser om Reagans slogans, Voltaires ordsprog, Krønikens Palle From – og så har den suspense. Men sproglig verdensmand vil Løkke ikke være.

M3 - Andet bidrag

PB - Kommunikationsforum A/S

CY - København

ER -