Læserrapport: Lolland-Falsters Folketidende

StatusUdgivet - 1996
    NavnPapirer om faglig formidling
    ISSN0901-5671

Hansen, C. Y., Frank Larsen, E., & Poulsen, J. (1996). Læserrapport: Lolland-Falsters Folketidende: delrapport i Dagsbladsprojektet: Regionale og lokale dagblade. morgen eller eftermidag? Roskilde: Roskilde Universitet. Papirer om faglig formidling
    Hansen, Carsten Y. ; Frank Larsen, Elisabeth ; Poulsen, Jørgen. / Læserrapport: Lolland-Falsters Folketidende : delrapport i Dagsbladsprojektet: Regionale og lokale dagblade. morgen eller eftermidag?. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Papirer om faglig formidling).
    @book{7006a87052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "L{\ae}serrapport: Lolland-Falsters Folketidende: delrapport i Dagsbladsprojektet: Regionale og lokale dagblade. morgen eller eftermidag?",
    author = "Hansen, {Carsten Y.} and {Frank Larsen}, Elisabeth and J{\o}rgen Poulsen",
    year = "1996",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hansen, CY, Frank Larsen, E & Poulsen, J 1996, Læserrapport: Lolland-Falsters Folketidende: delrapport i Dagsbladsprojektet: Regionale og lokale dagblade. morgen eller eftermidag? Papirer om faglig formidling, Roskilde Universitet, Roskilde.

Læserrapport: Lolland-Falsters Folketidende : delrapport i Dagsbladsprojektet: Regionale og lokale dagblade. morgen eller eftermidag? / Hansen, Carsten Y.; Frank Larsen, Elisabeth; Poulsen, Jørgen.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Papirer om faglig formidling).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Læserrapport: Lolland-Falsters Folketidende

T2 - delrapport i Dagsbladsprojektet: Regionale og lokale dagblade. morgen eller eftermidag?

AU - Hansen, Carsten Y.

AU - Frank Larsen, Elisabeth

AU - Poulsen, Jørgen

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Rapport

BT - Læserrapport: Lolland-Falsters Folketidende

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Hansen CY, Frank Larsen E, Poulsen J. Læserrapport: Lolland-Falsters Folketidende: delrapport i Dagsbladsprojektet: Regionale og lokale dagblade. morgen eller eftermidag? Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. (Papirer om faglig formidling).