Læringsorienterede kursusdesign: En håndbog for undervisere, studieledere og uddannelsesledere der skal opstille læringsmål og vælge undervisnings- og eksamensformer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningpeer review

Resumé

Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagSamfundslitteratur
    ISBN (Trykt)9788759322062
    ISBN (Elektronisk)9788759323793
    StatusUdgivet - 2015

• Kursusdesign
    • Alignment

@book{2175ed98f58747979ecbe732f78a4677,
    title = "L{\ae}ringsorienterede kursusdesign: En h{\aa}ndbog for undervisere, studieledere og uddannelsesledere der skal opstille l{\ae}ringsm{\aa}l og v{\ae}lge undervisnings- og eksamensformer",
    abstract = "L{\ae}ringsorienterede kursusdesign er en h{\aa}ndbog i kursusplanl{\ae}gning og i udformning af studieordninger for undervisere, studieledere og uddannelsesledere ved universitetsuddannelserne.H{\aa}ndbogen giver tips og gode r{\aa}d til formulering af l{\ae}ringsm{\aa}l og til valg af relevante undervisnings- og eksamensformer, p{\aa} en m{\aa}de s{\aa} der skabes konstruktiv sammenh{\ae}ng mellem Kvalifikationsrammens slutm{\aa}l, de enkelte uddannelsers kompetenceprofiler, konkrete uddannelseselementers l{\ae}ringsm{\aa}l, undervisningsformer og eksamensformer.",
    keywords = "Kursusdesign , Alignment",
    author = "Signe Skov",
    year = "2015",
    isbn = "9788759322062",
    publisher = "Samfundslitteratur",

Læringsorienterede kursusdesign : En håndbog for undervisere, studieledere og uddannelsesledere der skal opstille læringsmål og vælge undervisnings- og eksamensformer. / Skov, Signe.

Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2015. 102 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningpeer review

TY - BOOK

T1 - Læringsorienterede kursusdesign

T2 - En håndbog for undervisere, studieledere og uddannelsesledere der skal opstille læringsmål og vælge undervisnings- og eksamensformer

AU - Skov, Signe

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Læringsorienterede kursusdesign er en håndbog i kursusplanlægning og i udformning af studieordninger for undervisere, studieledere og uddannelsesledere ved universitetsuddannelserne.Håndbogen giver tips og gode råd til formulering af læringsmål og til valg af relevante undervisnings- og eksamensformer, på en måde så der skabes konstruktiv sammenhæng mellem Kvalifikationsrammens slutmål, de enkelte uddannelsers kompetenceprofiler, konkrete uddannelseselementers læringsmål, undervisningsformer og eksamensformer.

AB - Læringsorienterede kursusdesign er en håndbog i kursusplanlægning og i udformning af studieordninger for undervisere, studieledere og uddannelsesledere ved universitetsuddannelserne.Håndbogen giver tips og gode råd til formulering af læringsmål og til valg af relevante undervisnings- og eksamensformer, på en måde så der skabes konstruktiv sammenhæng mellem Kvalifikationsrammens slutmål, de enkelte uddannelsers kompetenceprofiler, konkrete uddannelseselementers læringsmål, undervisningsformer og eksamensformer.

KW - Kursusdesign

KW - Alignment