Kirsten Weber (Redaktør)

ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)87-7867-230-9
    StatusUdgivet - 2002
    NavnAdult Education and the Labour Market (ESREA refered skriftserie)
    Nummer129
    ISSN1395-6833

Weber, K. (red.) (2002). Læring på livstid? livslang læring mellem oplysning og vidensøkonomi. Livshistorieprojektet og forskerskolen i livslang læring. Frederiksberg: Roskilde Universitet. Adult Education and the Labour Market (ESREA refered skriftserie), Nr. 129
    Weber, Kirsten (Redaktør). / Læring på livstid? livslang læring mellem oplysning og vidensøkonomi. Livshistorieprojektet og forskerskolen i livslang læring. Frederiksberg : Roskilde Universitet, 2002. 109 s. (Adult Education and the Labour Market (ESREA refered skriftserie); Nr. 129).
    @book{b87d7b2052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "L{\ae}ring p{\aa} livstid?: livslang l{\ae}ring mellem oplysning og videns{\o}konomi. Livshistorieprojektet og forskerskolen i livslang l{\ae}ring",
    editor = "Kirsten Weber",
    year = "2002",
    isbn = "87-7867-230-9",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Weber, K (red.) 2002, Læring på livstid? livslang læring mellem oplysning og vidensøkonomi. Livshistorieprojektet og forskerskolen i livslang læring. Adult Education and the Labour Market (ESREA refered skriftserie), nr. 129, Roskilde Universitet, Frederiksberg.

Læring på livstid? livslang læring mellem oplysning og vidensøkonomi. Livshistorieprojektet og forskerskolen i livslang læring. / Weber, Kirsten (Redaktør).

Frederiksberg : Roskilde Universitet, 2002. 109 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Læring på livstid?

T2 - livslang læring mellem oplysning og vidensøkonomi. Livshistorieprojektet og forskerskolen i livslang læring

A2 - Weber, Kirsten

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Antologi

SN - 87-7867-230-9

BT - Læring på livstid?

PB - Roskilde Universitet

CY - Frederiksberg

Weber K, (ed.). Læring på livstid? livslang læring mellem oplysning og vidensøkonomi. Livshistorieprojektet og forskerskolen i livslang læring. Frederiksberg: Roskilde Universitet, 2002. 109 s. (Adult Education and the Labour Market (ESREA refered skriftserie); Nr. 129).