Læring og lønarbejde

en rapport om 12 praktikker i "1. løn"

Kirsten Weber

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1998
    NavnRapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"
    Nummer3

Weber, K. (1998). Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". Roskilde: Roskilde Universitet. Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", Nr. 3
    Weber, Kirsten. / Læring og lønarbejde : en rapport om 12 praktikker i "1. løn". Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 3).
    @book{c8945d5052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "L{\ae}ring og l{\o}narbejde: en rapport om 12 praktikker i {"}1. l{\o}n{"}",
    author = "Kirsten Weber",
    year = "1998",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Weber, K 1998, Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", nr. 3, Roskilde Universitet, Roskilde.

Læring og lønarbejde : en rapport om 12 praktikker i "1. løn". / Weber, Kirsten.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Læring og lønarbejde

T2 - en rapport om 12 praktikker i "1. løn"

AU - Weber, Kirsten

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Rapport

BT - Læring og lønarbejde

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Weber K. Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 3).