Lærerige erfaringer - bedre praksis: Hvordan fastholder man tosprogede elever og praktisk orienterede elever i erhvervsuddannelse?

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

Bidragets oversatte titelInstructive experiences - better practice: How to help minority students and practically oriented studends from dropping out of vocational training
    Udgivelses stedUndervisningsministeriet
    ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Elektronisk)87-7349-661-8
    StatusUdgivet - 2006

• erhvervsuddannelse
    • læringsrum
    • minoritetselever

@book{f9cd7e3052af11dbae81000ea68e967b,
    title = "L{\ae}rerige erfaringer - bedre praksis: Hvordan fastholder man tosprogede elever og praktisk orienterede elever i erhvervsuddannelse?",
    abstract = "Forslag til etablering af l{\ae}ringsrum til fastholdelse af minoritetselever og praktisk orienterede elever i erhvervsuddannelse.",
    keywords = "erhvervsuddannelse, l{\ae}ringsrum, minoritetselever, vocational training, learning space, minoruty students",
    author = "Pedersen, {Michael Svendsen}",
    year = "2006",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lærerige erfaringer - bedre praksis : Hvordan fastholder man tosprogede elever og praktisk orienterede elever i erhvervsuddannelse? / Pedersen, Michael Svendsen.

Undervisningsministeriet : Roskilde Universitet, 2006. 18 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Lærerige erfaringer - bedre praksis

T2 - Hvordan fastholder man tosprogede elever og praktisk orienterede elever i erhvervsuddannelse?

AU - Pedersen, Michael Svendsen

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Forslag til etablering af læringsrum til fastholdelse af minoritetselever og praktisk orienterede elever i erhvervsuddannelse.

AB - Forslag til etablering af læringsrum til fastholdelse af minoritetselever og praktisk orienterede elever i erhvervsuddannelse.

KW - erhvervsuddannelse

KW - læringsrum