Kvinder, tavshed og "Det ubeskrevne blad"

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDen analytiske gejst : festskrift til Uwe Geist
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2001
    StatusUdgivet - 2001

Engberg, C. (2001). Kvinder, tavshed og "Det ubeskrevne blad". I Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Engberg, Charlotte. / Kvinder, tavshed og "Det ubeskrevne blad". Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001.
    @inbook{b90bab3052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Kvinder, tavshed og {"}Det ubeskrevne blad{"}",
    author = "Charlotte Engberg",
    year = "2001",
    booktitle = "Den analytiske gejst",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Engberg, C 2001, Kvinder, tavshed og "Det ubeskrevne blad". i Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Kvinder, tavshed og "Det ubeskrevne blad". / Engberg, Charlotte.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Kvinder, tavshed og "Det ubeskrevne blad"

AU - Engberg, Charlotte