Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

• Community
    • Diversity
    • British labour market model

Hansen, L. L. (2003). Kvinder som en ressource for fagbevægelsen: UNISON's ligestillingsstrategi og det britiske arbejdsmarked. Roskilde: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 6
    Hansen, Lise Lotte. / Kvinder som en ressource for fagbevægelsen : UNISON's ligestillingsstrategi og det britiske arbejdsmarked. Roskilde : Roskilde Universitet, 2003. 43 s. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 6).
    @book{fbc6b1949ca24ae08521acaa0e7f559d,
    title = "Kvinder som en ressource for fagbev{\ae}gelsen: UNISON's ligestillingsstrategi og det britiske arbejdsmarked",
    keywords = "Transformative gender equality policies, Union democracy, Solidarity, Community, Diversity, British labour market model",
    author = "Hansen, {Lise Lotte}",
    year = "2003",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hansen, LL 2003, Kvinder som en ressource for fagbevægelsen: UNISON's ligestillingsstrategi og det britiske arbejdsmarked. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 6, Roskilde Universitet, Roskilde.

Kvinder som en ressource for fagbevægelsen : UNISON's ligestillingsstrategi og det britiske arbejdsmarked. / Hansen, Lise Lotte.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2003. 43 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Kvinder som en ressource for fagbevægelsen

T2 - UNISON's ligestillingsstrategi og det britiske arbejdsmarked

AU - Hansen, Lise Lotte

PY - 2003

Y1 - 2003

KW - Transformative gender equality policies

KW - Union democracy

KW - Solidarity

KW - Community

KW - Diversity

KW - British labour market model

M3 - Rapport

BT - Kvinder som en ressource for fagbevægelsen

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Hansen LL. Kvinder som en ressource for fagbevægelsen: UNISON's ligestillingsstrategi og det britiske arbejdsmarked. Roskilde: Roskilde Universitet, 2003. 43 s. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 6).