Kvinder på spring

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1988
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir
    Nummer67
    ISSN0106-5920

Andersen, L. L. (red.) (1988). Kvinder på spring: om kvinders jobstrategier og avancementsmuligheder i forskellige magthierarkier, kursusrapport. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir, Nr. 67
    Andersen, Linda Lundgaard (Redaktør). / Kvinder på spring : om kvinders jobstrategier og avancementsmuligheder i forskellige magthierarkier, kursusrapport. Roskilde : Roskilde Universitet, 1988. 76 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir; Nr. 67).
    @book{f47f46f958cf454cadd30457f2722805,
    title = "Kvinder p{\aa} spring: om kvinders jobstrategier og avancementsmuligheder i forskellige magthierarkier, kursusrapport",
    editor = "Andersen, {Linda Lundgaard}",
    year = "1988",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, LL (red.) 1988, Kvinder på spring: om kvinders jobstrategier og avancementsmuligheder i forskellige magthierarkier, kursusrapport. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir, nr. 67, Roskilde Universitet, Roskilde.

Kvinder på spring : om kvinders jobstrategier og avancementsmuligheder i forskellige magthierarkier, kursusrapport. / Andersen, Linda Lundgaard (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Kvinder på spring

T2 - om kvinders jobstrategier og avancementsmuligheder i forskellige magthierarkier, kursusrapport

A2 - Andersen, Linda Lundgaard

PY - 1988

Y1 - 1988

M3 - Rapport

BT - Kvinder på spring

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen LL, (ed.). Kvinder på spring: om kvinders jobstrategier og avancementsmuligheder i forskellige magthierarkier, kursusrapport. Roskilde: Roskilde Universitet, 1988. 76 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir; Nr. 67).