Women, Gender and Research

Gender, conflict and violence

Bidragets oversatte titel: Kvinder, Køn og Forskning: : Køn, konflikt og vold

Connie Carøe Christiansen (Redaktør), Bodil Folke Frederiksen (Redaktør), Leila Stockmarr (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedKoordinationen for Kønsforskning, Københavns Universitet
ForlagKoordinationen for kønsforskning
StatusUdgivet - 25 sep. 2013
NavnKvinder, Køn & Forskning
Nummer2
Vol/bind2013
ISSN0907-6182

Christiansen, C. C., Frederiksen, B. F., & Stockmarr, L. (red.) (2013). Women, Gender and Research: Gender, conflict and violence. Koordinationen for Kønsforskning, Københavns Universitet: Koordinationen for kønsforskning. Kvinder, Køn & Forskning, Nr. 2, Bind. 2013
Christiansen, Connie Carøe (Redaktør) ; Frederiksen, Bodil Folke (Redaktør) ; Stockmarr, Leila (Redaktør). / Women, Gender and Research : Gender, conflict and violence. Koordinationen for Kønsforskning, Københavns Universitet : Koordinationen for kønsforskning, 2013. 87 s. (Kvinder, Køn & Forskning; Nr. 2, Bind 2013).
@book{8d28fd6c1a6446e5b1718339abbf86a0,
title = "Women, Gender and Research: Gender, conflict and violence",
editor = "Christiansen, {Connie Car{\o}e} and Frederiksen, {Bodil Folke} and Leila Stockmarr",
year = "2013",
month = "9",
day = "25",
language = "English",
publisher = "Koordinationen for k{\o}nsforskning",
address = "Denmark",

Christiansen, CC, Frederiksen, BF & Stockmarr, L (red) 2013, Women, Gender and Research: Gender, conflict and violence. Kvinder, Køn & Forskning, nr. 2, bind 2013, Koordinationen for kønsforskning, Koordinationen for Kønsforskning, Københavns Universitet.

Women, Gender and Research : Gender, conflict and violence. / Christiansen, Connie Carøe (Redaktør); Frederiksen, Bodil Folke (Redaktør); Stockmarr, Leila (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Women, Gender and Research

T2 - Gender, conflict and violence

A2 - Christiansen, Connie Carøe

A2 - Frederiksen, Bodil Folke

A2 - Stockmarr, Leila

PY - 2013/9/25

Y1 - 2013/9/25

M3 - Anthology

BT - Women, Gender and Research

PB - Koordinationen for kønsforskning

CY - Koordinationen for Kønsforskning, Københavns Universitet

Christiansen CC, (ed.), Frederiksen BF, (ed.), Stockmarr L, (ed.). Women, Gender and Research: Gender, conflict and violence. Koordinationen for Kønsforskning, Københavns Universitet: Koordinationen for kønsforskning, 2013. 87 s. (Kvinder, Køn & Forskning; Nr. 2, Bind 2013).