Kvinder, Køn og Forskning

Intersektionalitet

Connie Carøe Christiansen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagKøbenhavns Universitet
    StatusUdgivet - 2006
    NavnKvinder, Køn & Forskning
    Nummer2-3
    Vol/bind15
    ISSN0907-6182

Christiansen, C. C. (red.) (2006). Kvinder, Køn og Forskning: Intersektionalitet. København: Københavns Universitet. Kvinder, Køn & Forskning, Nr. 2-3, Bind. 15
    Christiansen, Connie Carøe (Redaktør). / Kvinder, Køn og Forskning : Intersektionalitet. København : Københavns Universitet, 2006. (Kvinder, Køn & Forskning; Nr. 2-3, Bind 15).
    @book{676db400a33111dcaf2d000ea68e967b,
    title = "Kvinder, K{\o}n og Forskning: Intersektionalitet",
    abstract = "Form{\aa}let med temanummeret er at f{\aa} belyst intersektionalitet som begreb og dets aktuelle status i forskningen; hvilken form for afklaring kan begrebet f{\o}re til n{\aa}r udgangspunktet er empirisk - m.a.o.: hvor vidt, og i givet fald hvordan har begrebet intersektionalitet analytisk v{\ae}rdi?",
    editor = "Christiansen, {Connie Car{\o}e}",
    year = "2006",
    publisher = "K{\o}benhavns Universitet",

Christiansen, CC (red.) 2006, Kvinder, Køn og Forskning: Intersektionalitet. Kvinder, Køn & Forskning, nr. 2-3, bind 15, Københavns Universitet, København.

Kvinder, Køn og Forskning : Intersektionalitet. / Christiansen, Connie Carøe (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Kvinder, Køn og Forskning

T2 - Intersektionalitet

A2 - Christiansen, Connie Carøe

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Formålet med temanummeret er at få belyst intersektionalitet som begreb og dets aktuelle status i forskningen; hvilken form for afklaring kan begrebet føre til når udgangspunktet er empirisk - m.a.o.: hvor vidt, og i givet fald hvordan har begrebet intersektionalitet analytisk værdi?

AB - Formålet med temanummeret er at få belyst intersektionalitet som begreb og dets aktuelle status i forskningen; hvilken form for afklaring kan begrebet føre til når udgangspunktet er empirisk - m.a.o.: hvor vidt, og i givet fald hvordan har begrebet intersektionalitet analytisk værdi?

M3 - Bog

BT - Kvinder, Køn og Forskning

PB - Københavns Universitet

CY - København

Christiansen CC, (ed.). Kvinder, Køn og Forskning: Intersektionalitet. København: Københavns Universitet, 2006. (Kvinder, Køn & Forskning; Nr. 2-3, Bind 15).