Kvalitetens veje og vildveje

Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedRoskilde Universitetscenter
    ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)87-7349-249
    StatusUdgivet - 1994
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer25
    ISSN0905-8109

Lundgaard Andersen, L. (red.) (1994). Kvalitetens veje og vildveje: Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 25
    Lundgaard Andersen, Linda (Redaktør). / Kvalitetens veje og vildveje : Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt. Roskilde Universitetscenter : Roskilde Universitet, 1994. 112 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 25).
    @book{221f4c00b4bc11dca32f000ea68e967b,
    title = "Kvalitetens veje og vildveje: Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt.",
    editor = "{Lundgaard Andersen}, Linda",
    year = "1994",
    isbn = "87-7349-249",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lundgaard Andersen, L (red.) 1994, Kvalitetens veje og vildveje: Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 25, Roskilde Universitet, Roskilde Universitetscenter.

Kvalitetens veje og vildveje : Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt. / Lundgaard Andersen, Linda (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Kvalitetens veje og vildveje

T2 - Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt.

A2 - Lundgaard Andersen, Linda

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Bog

SN - 87-7349-249

BT - Kvalitetens veje og vildveje

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde Universitetscenter

Lundgaard Andersen L, (ed.). Kvalitetens veje og vildveje: Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet, 1994. 112 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 25).