Ulf Hjelmar, Yosef Bhatti, Tine Rostgaard, Ole Helby Petersen, Karsten Vrangbæk, Patricia Thor Larsen, Lily Michelle Molsbergen Jacobsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - dec. 2016

Hjelmar, U., Bhatti, Y., Rostgaard, T., Petersen, O. H., Vrangbæk, K., Larsen, P. T., & Michelle Molsbergen Jacobsen, L. (2016). Kvalitet på offentlige og private plejecentre i Danmark: Forskningsprojektet 'dokumentation af effekter ved konkurrenceudsættelse af offentlige opaver' - del-rapport 6. Roskilde: Roskilde Universitet.
Hjelmar, Ulf ; Bhatti, Yosef ; Rostgaard, Tine ; Petersen, Ole Helby ; Vrangbæk, Karsten ; Larsen, Patricia Thor ; Michelle Molsbergen Jacobsen, Lily. / Kvalitet på offentlige og private plejecentre i Danmark : Forskningsprojektet 'dokumentation af effekter ved konkurrenceudsættelse af offentlige opaver' - del-rapport 6. Roskilde : Roskilde Universitet, 2016. 88 s.
@book{3089236a6e9f4d068bb42d78101a1925,
title = "Kvalitet p{\aa} offentlige og private plejecentre i Danmark: Forskningsprojektet 'dokumentation af effekter ved konkurrenceuds{\ae}ttelse af offentlige opaver' - del-rapport 6",
author = "Ulf Hjelmar and Yosef Bhatti and Tine Rostgaard and Petersen, {Ole Helby} and Karsten Vrangb{\ae}k and Larsen, {Patricia Thor} and {Michelle Molsbergen Jacobsen}, Lily",
year = "2016",
month = "12",
publisher = "Roskilde Universitet",

Hjelmar, U, Bhatti, Y, Rostgaard, T, Petersen, OH, Vrangbæk, K, Larsen, PT & Michelle Molsbergen Jacobsen, L 2016, Kvalitet på offentlige og private plejecentre i Danmark: Forskningsprojektet 'dokumentation af effekter ved konkurrenceudsættelse af offentlige opaver' - del-rapport 6. Roskilde Universitet, Roskilde.

Kvalitet på offentlige og private plejecentre i Danmark : Forskningsprojektet 'dokumentation af effekter ved konkurrenceudsættelse af offentlige opaver' - del-rapport 6. / Hjelmar, Ulf; Bhatti, Yosef; Rostgaard, Tine; Petersen, Ole Helby; Vrangbæk, Karsten; Larsen, Patricia Thor; Michelle Molsbergen Jacobsen, Lily.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2016. 88 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Kvalitet på offentlige og private plejecentre i Danmark

T2 - Forskningsprojektet 'dokumentation af effekter ved konkurrenceudsættelse af offentlige opaver' - del-rapport 6