Kvalitet og fødevarer

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    OriginalsprogDansk
    TitelKvalitet?
    Antal sider28
    Udgivelses stedKøbehavn
    ForlagLandbrugets oplysnings- og kursusvirksomhed
    Publikationsdato1990
    Sider127-155
    ISBN (Trykt)87-89317-28-9
    StatusUdgivet - 1990

    Citer dette

    Jacobsen, J. K. (1990). Kvalitet og fødevarer. I Kvalitet? (s. 127-155). Købehavn: Landbrugets oplysnings- og kursusvirksomhed.
    Jacobsen, Jan Krag. / Kvalitet og fødevarer. Kvalitet?. Købehavn : Landbrugets oplysnings- og kursusvirksomhed, 1990. s. 127-155
    @inbook{a38bbeb052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Kvalitet og f{\o}devarer",
    author = "Jacobsen, {Jan Krag}",
    year = "1990",
    language = "Dansk",
    isbn = "87-89317-28-9",
    pages = "127--155",
    booktitle = "Kvalitet?",
    publisher = "Landbrugets oplysnings- og kursusvirksomhed",

    }

    Jacobsen, JK 1990, Kvalitet og fødevarer. i Kvalitet?. Landbrugets oplysnings- og kursusvirksomhed, Købehavn, s. 127-155.

    Kvalitet og fødevarer. / Jacobsen, Jan Krag.

    Kvalitet?. Købehavn : Landbrugets oplysnings- og kursusvirksomhed, 1990. s. 127-155.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    TY - CHAP

    T1 - Kvalitet og fødevarer

    AU - Jacobsen, Jan Krag

    PY - 1990

    Y1 - 1990

    M3 - Bidrag til bog/antologi

    SN - 87-89317-28-9

    SP - 127

    EP - 155

    BT - Kvalitet?

    PB - Landbrugets oplysnings- og kursusvirksomhed

    CY - Købehavn

    ER -

    Jacobsen JK. Kvalitet og fødevarer. I Kvalitet?. Købehavn: Landbrugets oplysnings- og kursusvirksomhed. 1990. s. 127-155