Kvalifikationskrav og uddannelsesmotivation

NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer48
    ISSN1395-6833

Kjærsgaard, C. (1996). Kvalifikationskrav og uddannelsesmotivation: 12. rapport fra Almenkvalificeringsprojektet. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 48
    Kjærsgaard, Christian. / Kvalifikationskrav og uddannelsesmotivation : 12. rapport fra Almenkvalificeringsprojektet. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 48).
    @book{c7ee0b3052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Kvalifikationskrav og uddannelsesmotivation: 12. rapport fra Almenkvalificeringsprojektet",
    author = "Christian Kj{\ae}rsgaard",
    year = "1996",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Kjærsgaard, C 1996, Kvalifikationskrav og uddannelsesmotivation: 12. rapport fra Almenkvalificeringsprojektet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 48, Roskilde Universitet, Roskilde.

Kvalifikationskrav og uddannelsesmotivation : 12. rapport fra Almenkvalificeringsprojektet. / Kjærsgaard, Christian.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Kvalifikationskrav og uddannelsesmotivation

T2 - 12. rapport fra Almenkvalificeringsprojektet

AU - Kjærsgaard, Christian

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Rapport

BT - Kvalifikationskrav og uddannelsesmotivation

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Kjærsgaard C. Kvalifikationskrav og uddannelsesmotivation: 12. rapport fra Almenkvalificeringsprojektet. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 48).