Kursusmateriale til "Lineære strukturer fra algebra og analyse" (E1)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer398
    ISSN0106-6242

Heefelt, M. B. (2001). Kursusmateriale til "Lineære strukturer fra algebra og analyse" (E1). Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 398
    Heefelt, Mogens Brun. / Kursusmateriale til "Lineære strukturer fra algebra og analyse" (E1). Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 398).
    @book{5d4efb5052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Kursusmateriale til {"}Line{\ae}re strukturer fra algebra og analyse{"} (E1)",
    author = "Heefelt, {Mogens Brun}",
    year = "2001",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Heefelt, MB 2001, Kursusmateriale til "Lineære strukturer fra algebra og analyse" (E1). Tekster fra IMFUFA, nr. 398, Roskilde Universitet, Roskilde.

Kursusmateriale til "Lineære strukturer fra algebra og analyse" (E1). / Heefelt, Mogens Brun.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 398).

TY - BOOK

T1 - Kursusmateriale til "Lineære strukturer fra algebra og analyse" (E1)

AU - Heefelt, Mogens Brun

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Kursusmateriale til "Lineære strukturer fra algebra og analyse" (E1)

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Heefelt MB. Kursusmateriale til "Lineære strukturer fra algebra og analyse" (E1). Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 398).