Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelNordisk seminar for universitets- og høyskolelærere som underviser i nordiske språk som andrespråk, Røros 7.-9. november 1997 : tema: Kulturformidling i andrespråksundervisning. Språktester på universitets- og høyskoleniveau
    RedaktørerOlaf Husby
    Udgivelses stedTrondheim
    ForlagNorges teknisk-naturvitenskapelige universitet
    Publikationsdato1998
    Sider85-91
    StatusUdgivet - 1998

Risager, K. (1998). Kulturpædagogiske principper bag "den etnografiske metode" i andetsprogsundervisningen. I O. Husby (red.), Nordisk seminar for universitets- og høyskolelærere som underviser i nordiske språk som andrespråk, Røros 7.-9. november 1997: tema: Kulturformidling i andrespråksundervisning. Språktester på universitets- og høyskoleniveau (s. 85-91). Trondheim: Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet.