Karin Bang (Redaktør), Wolf Wucherpfennig (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogTysk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagInstitut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnSmåskrifter fra CØNK
    Nummer7
    ISSN1600-9509

Bang, K., & Wucherpfennig, W. (red.) (2002). Kulturelle Wechselbeziehungen zwischen Dänemark und Österreich im Umkreis von Friederike Brun. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet. Småskrifter fra CØNK, Nr. 7
    Bang, Karin (Redaktør) ; Wucherpfennig, Wolf (Redaktør). / Kulturelle Wechselbeziehungen zwischen Dänemark und Österreich im Umkreis von Friederike Brun. Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2002. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 7).
    @book{5dc98de090a411de9e8d000ea68e967b,
    title = "Kulturelle Wechselbeziehungen zwischen D{\"a}nemark und {\"O}sterreich im Umkreis von Friederike Brun",
    editor = "Karin Bang and Wolf Wucherpfennig",
    year = "2002",
    language = "Tysk",
    publisher = "Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet",

Bang, K & Wucherpfennig, W (red) 2002, Kulturelle Wechselbeziehungen zwischen Dänemark und Österreich im Umkreis von Friederike Brun. Småskrifter fra CØNK, nr. 7, Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, Roskilde.

Kulturelle Wechselbeziehungen zwischen Dänemark und Österreich im Umkreis von Friederike Brun. / Bang, Karin (Redaktør); Wucherpfennig, Wolf (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Kulturelle Wechselbeziehungen zwischen Dänemark und Österreich im Umkreis von Friederike Brun

A2 - Bang, Karin

A2 - Wucherpfennig, Wolf

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Antologi

BT - Kulturelle Wechselbeziehungen zwischen Dänemark und Österreich im Umkreis von Friederike Brun

PB - Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bang K, (ed.), Wucherpfennig W, (ed.). Kulturelle Wechselbeziehungen zwischen Dänemark und Österreich im Umkreis von Friederike Brun. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2002. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 7).