Kritikkens kogekunst

en håndfuld kritisable anretninger

Mikkel Hvidtfeldt Andersen (Redaktør), Cecilie Agnete H Thorslund (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Appetitvækker : let og delikat hors d'oeuvre. To change you I wish to be a wiz : visuel overflod anrettet af Rasmus Pedersen. Den guddommelige spaghetti : en spirituel oplevelse tilberedt af Bobby Henderson. Literary fiction : it used to shout at society : en eksotisk perle fra det australske køkken af Nigel Krauth. Valg à la carte : folkekær tapas komponeret af Mikkel Hvidtfeldt Andersen & Cecilie Thorslund. Om den kritiske praksis tilberedt af Rasmus Willig, Anders Danielsen & Bjarke Frydensberg, som vor mor lavede den. Epilog : nydes bedst foran pejsen.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagBooks on Demand
Antal sider102
ISBN (Trykt)9788776913434
StatusUdgivet - 2009
Udgivet eksterntJa

Emneord

  • Kritik

Citer dette

Andersen, M. H., & Thorslund, C. A. H. (red.) (2009). Kritikkens kogekunst: en håndfuld kritisable anretninger. København: Books on Demand.
Andersen, Mikkel Hvidtfeldt (Redaktør) ; Thorslund, Cecilie Agnete H (Redaktør). / Kritikkens kogekunst : en håndfuld kritisable anretninger. København : Books on Demand, 2009. 102 s.
@book{420eede80f874b6597661b4f104ef525,
title = "Kritikkens kogekunst: en h{\aa}ndfuld kritisable anretninger",
abstract = "Appetitv{\ae}kker : let og delikat hors d'oeuvre. To change you I wish to be a wiz : visuel overflod anrettet af Rasmus Pedersen. Den guddommelige spaghetti : en spirituel oplevelse tilberedt af Bobby Henderson. Literary fiction : it used to shout at society : en eksotisk perle fra det australske k{\o}kken af Nigel Krauth. Valg {\`a} la carte : folkek{\ae}r tapas komponeret af Mikkel Hvidtfeldt Andersen & Cecilie Thorslund. Om den kritiske praksis tilberedt af Rasmus Willig, Anders Danielsen & Bjarke Frydensberg, som vor mor lavede den. Epilog : nydes bedst foran pejsen.",
keywords = "Kritik",
editor = "Andersen, {Mikkel Hvidtfeldt} and Thorslund, {Cecilie Agnete H}",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "9788776913434",
publisher = "Books on Demand",

}

Andersen, MH & Thorslund, CAH (red) 2009, Kritikkens kogekunst: en håndfuld kritisable anretninger. Books on Demand, København.

Kritikkens kogekunst : en håndfuld kritisable anretninger. / Andersen, Mikkel Hvidtfeldt (Redaktør); Thorslund, Cecilie Agnete H (Redaktør).

København : Books on Demand, 2009. 102 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Kritikkens kogekunst

T2 - en håndfuld kritisable anretninger

A2 - Andersen, Mikkel Hvidtfeldt

A2 - Thorslund, Cecilie Agnete H

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Appetitvækker : let og delikat hors d'oeuvre. To change you I wish to be a wiz : visuel overflod anrettet af Rasmus Pedersen. Den guddommelige spaghetti : en spirituel oplevelse tilberedt af Bobby Henderson. Literary fiction : it used to shout at society : en eksotisk perle fra det australske køkken af Nigel Krauth. Valg à la carte : folkekær tapas komponeret af Mikkel Hvidtfeldt Andersen & Cecilie Thorslund. Om den kritiske praksis tilberedt af Rasmus Willig, Anders Danielsen & Bjarke Frydensberg, som vor mor lavede den. Epilog : nydes bedst foran pejsen.

AB - Appetitvækker : let og delikat hors d'oeuvre. To change you I wish to be a wiz : visuel overflod anrettet af Rasmus Pedersen. Den guddommelige spaghetti : en spirituel oplevelse tilberedt af Bobby Henderson. Literary fiction : it used to shout at society : en eksotisk perle fra det australske køkken af Nigel Krauth. Valg à la carte : folkekær tapas komponeret af Mikkel Hvidtfeldt Andersen & Cecilie Thorslund. Om den kritiske praksis tilberedt af Rasmus Willig, Anders Danielsen & Bjarke Frydensberg, som vor mor lavede den. Epilog : nydes bedst foran pejsen.

KW - Kritik

M3 - Bog

SN - 9788776913434

BT - Kritikkens kogekunst

PB - Books on Demand

CY - København

ER -

Andersen MH, (ed.), Thorslund CAH, (ed.). Kritikkens kogekunst: en håndfuld kritisable anretninger. København: Books on Demand, 2009. 102 s.