Kritikkens kogekunst: en håndfuld kritisable anretninger

Mikkel Hvidtfeldt Andersen (Redaktør), Cecilie Agnete H Thorslund (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Abstract

Appetitvækker : let og delikat hors d'oeuvre. To change you I wish to be a wiz : visuel overflod anrettet af Rasmus Pedersen. Den guddommelige spaghetti : en spirituel oplevelse tilberedt af Bobby Henderson. Literary fiction : it used to shout at society : en eksotisk perle fra det australske køkken af Nigel Krauth. Valg à la carte : folkekær tapas komponeret af Mikkel Hvidtfeldt Andersen & Cecilie Thorslund. Om den kritiske praksis tilberedt af Rasmus Willig, Anders Danielsen & Bjarke Frydensberg, som vor mor lavede den. Epilog : nydes bedst foran pejsen.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagBooks on Demand
Antal sider102
ISBN (Trykt)9788776913434
StatusUdgivet - 2009
Udgivet eksterntJa

Emneord

  • Kritik

Citer dette