Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelMeningsfuldt? : Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner
RedaktørerJo Krøjer, Peter Hagedorn-Rasmussen
Vol/bind2
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagFrydenlund Academic
Udgave1.
Kapitel3
StatusAccepteret/In press - 2019
NavnMenneskelig udvikling, deltagelse og social forandring. Arbejde, hverdagsliv og civilsamfund i forskellige institutionelle sammenhænge

Weber, S. S. (Accepteret/In press). Krisens kompleksitet: Fem kritiske perspektiver i analyser af velfærdsprofessionelles sociale interventioner. I J. Krøjer, & P. Hagedorn-Rasmussen (red.), Meningsfuldt? : Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner (1. udg., Bind 2). Frederiksberg: Frydenlund Academic. Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring. Arbejde, hverdagsliv og civilsamfund i forskellige institutionelle sammenhænge
Weber, Søren Salling. / Krisens kompleksitet: Fem kritiske perspektiver i analyser af velfærdsprofessionelles sociale interventioner. Meningsfuldt? : Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner. red. / Jo Krøjer ; Peter Hagedorn-Rasmussen. Bind 2 1. udg. Frederiksberg : Frydenlund Academic, 2019. (Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring. Arbejde, hverdagsliv og civilsamfund i forskellige institutionelle sammenhænge).
@inbook{13504187f24f4bbeb88df59fa4904135,
title = "Krisens kompleksitet: Fem kritiske perspektiver i analyser af velf{\ae}rdsprofessionelles sociale interventioner",
author = "Weber, {S{\o}ren Salling}",
year = "2019",
volume = "2",
editor = "Jo Kr{\o}jer and Peter Hagedorn-Rasmussen",
booktitle = "Meningsfuldt? : Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner",
publisher = "Frydenlund Academic",
edition = "1.",

Weber, SS 2019, Krisens kompleksitet: Fem kritiske perspektiver i analyser af velfærdsprofessionelles sociale interventioner. i J Krøjer & P Hagedorn-Rasmussen (red), Meningsfuldt? : Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner. 1. udg, bind 2, Frydenlund Academic, Frederiksberg, Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring. Arbejde, hverdagsliv og civilsamfund i forskellige institutionelle sammenhænge.

Krisens kompleksitet: Fem kritiske perspektiver i analyser af velfærdsprofessionelles sociale interventioner. / Weber, Søren Salling.

Meningsfuldt? : Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner. red. / Jo Krøjer; Peter Hagedorn-Rasmussen. Bind 2 1. udg. Frederiksberg : Frydenlund Academic, 2019. (Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring. Arbejde, hverdagsliv og civilsamfund i forskellige institutionelle sammenhænge).

TY - CHAP

T1 - Krisens kompleksitet: Fem kritiske perspektiver i analyser af velfærdsprofessionelles sociale interventioner

AU - Weber, Søren Salling

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Bidrag til bog/antologi

VL - 2

BT - Meningsfuldt? : Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner

A2 - Krøjer, Jo

A2 - Hagedorn-Rasmussen, Peter

PB - Frydenlund Academic

CY - Frederiksberg

Weber SS. Krisens kompleksitet: Fem kritiske perspektiver i analyser af velfærdsprofessionelles sociale interventioner. I Krøjer J, Hagedorn-Rasmussen P, red., Meningsfuldt? : Kritiske diskussioner om mening i sociale interventioner. 1. udg. Bind 2. Frederiksberg: Frydenlund Academic. 2019. (Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring. Arbejde, hverdagsliv og civilsamfund i forskellige institutionelle sammenhænge).