Kreativitet i forskning og formidling

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelKreativitet i forskning og formidling
    RedaktørerHanne Løngreen, Leif Becker Jensen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1997
    Sider9-26
    StatusUdgivet - 1997
    NavnPapirer om faglig formidling
    Nummer45
    ISSN0901-5671

Kjørup, S. (1997). Kreativitet i forskning og formidling. I H. Løngreen, & L. B. Jensen (red.), Kreativitet i forskning og formidling (s. 9-26). Roskilde: Roskilde Universitet. Papirer om faglig formidling, Nr. 45
    Kjørup, Søren. / Kreativitet i forskning og formidling. Kreativitet i forskning og formidling. red. / Hanne Løngreen ; Leif Becker Jensen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. s. 9-26 (Papirer om faglig formidling; Nr. 45).
    @inbook{50e8a79052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Kreativitet i forskning og formidling",
    author = "S{\o}ren Kj{\o}rup",
    year = "1997",
    pages = "9--26",
    editor = "Hanne L{\o}ngreen and Jensen, {Leif Becker}",
    booktitle = "Kreativitet i forskning og formidling",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Kjørup, S 1997, Kreativitet i forskning og formidling. i H Løngreen & LB Jensen (red), Kreativitet i forskning og formidling. Roskilde Universitet, Roskilde, Papirer om faglig formidling, nr. 45, s. 9-26.

Kreativitet i forskning og formidling. / Kjørup, Søren.

Kreativitet i forskning og formidling. red. / Hanne Løngreen; Leif Becker Jensen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. s. 9-26 (Papirer om faglig formidling; Nr. 45).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Kreativitet i forskning og formidling

AU - Kjørup, Søren

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 9

EP - 26

BT - Kreativitet i forskning og formidling

A2 - Løngreen, Hanne

A2 - Jensen, Leif Becker

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Kjørup S. Kreativitet i forskning og formidling. I Løngreen H, Jensen LB, red., Kreativitet i forskning og formidling. Roskilde: Roskilde Universitet. 1997. s. 9-26. (Papirer om faglig formidling; Nr. 45).